SEGRE

La Cursa de l'Oli de les Borges ja compta amb 750 inscrits

Se celebra el 20 de gener, enguany amb dos recorreguts

La Cursa de l'Oli de les Borges ja compta amb 750 inscrits

La Cursa de l'Oli de les Borges ja compta amb 750 inscritsAjuntament de Les Borges Blanques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 16a edició de la Cursa de l’Oli de les Borges Blanques, que se celebrarà el dia 20 de gener a les 10 hores i que coincideix amb la 56a edició de la Fira de l’Oli i les Garrigues, ja compta amb 750 corredors i ha tancat les inscripcions. Així ho han donat a conèixer en roda de premsa els organitzadors de la cursa, que també han avançat que enguany la sortida i arribada tindrà lloc les Basses del Parc del Terrall i, a banda de la de 10 quilòmetres, inclou una prova de 5 quilòmetres.

Durant la presentació, que ha tingut lloc a la Diputació de Lleida aquest dimarts, el director de la cursa i membre del Club Atlètic Borges, Xavier Sahuquillo, ha destacat la rapidesa en què s’han esgotat les inscripcions, ja que en una setmana s’ha arribat a la xifra de 750 inscrits (600 participants a la cursa de 10 km i 150 a la de 5km) que limitava l’organització per garantir la qualitat de la mateixa. De totes maneres, són unes dades que el club esportiu espera superar amb la venda del Dorsal Solidari que tindrà lloc el mateix dia de l’esdeveniment i que recaptarà fons per la lluita contra el càncer.

Nou recorregut de 5 quilòmetres  Com a novetat, la 16a edició de la Cursa de l’Oli comptarà amb una segona cursa de 5 quilòmetres, una decisió que s’ha dut a terme després de la demanda popular de molts participants.

tracking