SEGRE

MOTOCICLISME COMPETICIÓ

Lleida organitzarà aquest any un Mundial i sis Estatals

Solsona tornarà a tenir una prova mundialista d’enduro i un Nacional

Bellpuig seguirà fidel a la cita amb l’Estatal de motocròs.

Bellpuig seguirà fidel a la cita amb l’Estatal de motocròs.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La província de Lleida comptarà aquesta temporada amb set proves de primer nivell motociclista, en què destaquen per sobre de tot el World Enduro Super Series que acollirà Solsona el 5 i 6 d’octubre, un nou campionat de fora d’asfalt a nivell internacional que va arrancar l’any passat amb les curses més prestigioses de l’enduro extrem com a alternativa al Mundial d’enduro tradicional que impulsa la Federació Internacional de Motociclisme (FIM). La capital del Solsonès tornarà a tenir els millors representants d’aquesta especialitat, que ja van traspuar el 2014, llavors com una prova del Campionat del Món oficial.

A nivell estatal, Lleida tindrà sis cites ineludibles, entre les quals el Campionat d’Espanya d’enduro absolut, que es disputarà a Solsona paral·lelament al World Enduro Super Series, i la Copa d’Espanya infantil d’aquesta especialitat fixada a Bassella el 5 de maig, data en què també està previst el Trofeu Nacional de Totterreny, totes organitzades pel Club Esportiu SIP Sport.

El Circuit de Catalunya acollirà la sisena prova de l’Estatal de motocròs els dies 13 i 14 d’abril

Per la seua part, el Circuit d’Alcarràs allotjarà l’última cita de l’Estatal de supermoto els dies 14 i 15 de setembre, i Montgai tancarà la Copa d’Espanya de motocròs clàssic el 13 d’octubre. Finalment, Bellpuig i el Circuit de Catalunya es manté un any més al calendari del Nacional de motocròs, fixat per al 13 i 14 d’abril.

tracking