SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi i Suárez han marcat més gols que disset equips

Entre els dos en sumen 31, els mateixos que han anotat el Sevilla i el Celta

Messi i Suárez celebren amb Jordi Alba i Rakitic un dels gols marcats diumenge a l’Eibar.

Messi i Suárez celebren amb Jordi Alba i Rakitic un dels gols marcats diumenge a l’Eibar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi i Luis Suárez, autors dels tres gols amb què el Barcelona va derrotar diumenge l’Eibar, a l’últim partit de la primera volta, han marcat entre els dos més gols que disset dels altres equips de la Primera divisió, inclòs el Reial Madrid, que tan sols n’ha anotat 28. Només dos equips, el Sevilla, que és tercer i el Celta, que ocupa la dissetena posició, han marcat els mateixos gols, 31, que la letal dupla blaugrana. Amb aquesta espectacular xifra de gols anotats, Messi i Suárez encapçalen la classificació de golejadors de la Lliga. El crac argentí lidera el trofeu Pitxitxi amb disset gols, mentre que l’uruguaià és segon, amb catorze. Messi, a més, va anotar diumenge amb l’Eibar el seu gol número 400 a la Lliga. El Barcelona, líder amb 5 punts d’avantatge sobre l’At. Madrid, acaba la primera volta amb 53 gols, 22 més dels que han aconseguit Sevilla i Celta.

La golejada més voluminosa la va obtenir el Barça al partit contra l’Osca, equip que va derrotar per 8-2. En aquesta edició de la Lliga, cap altre equip no ha aconseguit anotar vuit gols en un partit. Altres resultats voluminosos van ser els que va firmar l’equip blaugrana amb el Reial Madrid, que va superar per 5-1, i en les visites al Llevant, on va guanyar 0-5 i a l’Espanyol, on es va imposar per 0-4. El triomf contra l’Eibar, amb el qual l’equip d’Ernesto Valverde va tancar la primera volta de la Lliga és, a més, la sisena victòria consecutiva dels blaugranes. Des de l’empat al Wanda Metropolitano (1-1), el Barcelona no ha cedit ni un sol punt més, amb la qual cosa ha encadenat victòries davant de Vila-real (2-0), Espanyol (0-4), Llevant (0-5), Celta (2-0), Getafe (1-2) i Eibar (3-0). Així doncs, l’equip tanca la primera volta aconseguint tretze victòries, quatre empats i tan sols dos derrotes, contra el Leganés (2-1) i al Camp Nou amb el Betis (3-4).

Aquest diumenge, l’equip va encadenar tres partits sense haver encaixat cap gol. En aquesta faceta, el Barcelona ha rebut vint gols, amb la qual cosa és el tercer equip que n’encaixa menys, empatat amb Sevilla i Reial Societat, que també han encaixat vint gols. El que menys n’ha rebut és l’Atlètic de Madrid, amb tretze, seguit del València, amb disset. És, a més a més, l’equip que menys targetes ha rebut en aquesta primera volta, trenta-quatre, de les quals trenta-dos han estat grogues i dos, roges.

tracking