SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Almagro deixa el Lleida

El jugador, que estava cedit pel Saragossa, surt després d’haver jugat només 121 minuts || Se’n va al Villanovense i el club va vetar que anés al Grup III

Almagro, en un dels escassos partits que ha jugat amb el Lleida.

Almagro, en un dels escassos partits que ha jugat amb el Lleida.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida i el Saragossa van tancar ahir l’acord per rescindir el contracte de Jaime Almagro, cedit pel club aragonès fins a final de temporada, però que deixa el club lleidatà davant de la falta de minuts que està tenint. El Lleida també va fer oficial ahir el traspàs de Carlos Ramírez Leto al Deportivo.

Almagro se’n va del Lleida després d’haver jugat únicament 121 minuts i recalarà al Villanovense, també de Segona divisió B, però del Grup IV. El Lleida va vetar que la destinació d’Almagro fos algun altre equip del Grup III. Almagro no estava a gust perquè no jugava, el Saragossa també estava interessat que el futbolista tingués minuts i Gerard Albadalejo no comptava amb el jugador. Amb totes les parts d’acord, la rescissió ha estat ràpida.

El club també va fer oficial ahir el traspàs de Leto al Deportivo, també per la falta de minuts jugats

El Lleida va fer pública una nota en la qual agraïa al futbolista “la dedicació, compromís i professionalitat defensant els colors del nostre club”, i li desitjava “molta sort en el seu futur tant professional com personal”. També va deixar ahir oficialment de ser jugador del Lleida el canari Carlos Ramírez Leto, en el seu cas traspassat al Deportivo, tot i que jugarà al filial, el Fabril. Aquesta sortida feia diversos dies que es negociava. Leto es va incorporar al Lleida al mercat d’hivern de l’any passat i aquesta operació representarà per al Lleida un benefici d’uns 25.000 euros, entre el que ingressarà per part del Deportivo i el que s’estalviarà en diferents pagaments al jugador. Així mateix, li va agrair la seua “dedicació, compromís i professionalitat”.

D’altra banda, la plantilla va tornar ahir al treball per començar a preparar el partit contra l’Espanyol B. Tant Josep Calavera com Marc Trilles van apel·lar ahir al suport de l’afició, aprofitant l’oferta que ha fet el club, tant per a abonats com per a públic en general.

“Queden deu finals i les volem guanyar totes amb l’empenta que ens dóna la grada”, va dir Trilles. Calavera, per la seua banda, va recordar l’oferta i va assenyalar que amb això “el club demostra que vol anar a buscar el liderat”.

tracking