SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida oferirà la renovació a Jorge Serna

També vol lligar la continuïtat de diversos jugadors amb l’OK del tècnic

Jorge Serna, durant un temps mort d’un partit d’aquesta temporada.

Jorge Serna, durant un temps mort d’un partit d’aquesta temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida vol que Jorge Serna continuï sent l’entrenador de la primera plantilla la temporada vinent. Així l’hi ha fet saber sense entrar encara en una negociació, tot i que el tècnic aragonès ja treballa en la planificació de la campanya que ve. Si la situació esportiva no es torça, l’equip podrà assegurar la permanència molt abans del que estava previst, de manera que la junta directiva podrà començar a negociar la continuïtat de diversos jugadors, una cosa que, per unes causes o altres, no ha pogut fer en les últimes temporades.

“Jorge [Serna] és el nostre entrenador i estem molt contents amb la feina que està fent i la seua filosofia de joc, per això volem que continuï”, va afirmar el president, Félix González, que de cap manera va supeditar la continuïtat del tècnic als resultats. “Valorem la seua feina i la manera de dirigir l’equip. Si, a més, els resultats són bons, molt millor, però no ens condicionaran la decisió”, va afegir.

Al marge de Serna, que va agafar l’equip al tram final de la temporada passada i va aconseguir mantenir-lo a la categoria, el club també té interès a lligar com més aviat millor la continuïtat d’algun jugador, per evitar arribar a final de temporada i haver d’entrar en la licitació amb altres clubs.

De fet, el tècnic ja ha donat la seua opinió de quines haurien de ser les prioritats en una plantilla en què només Ablaye Mbaye té contracte en vigor per a la temporada que ve. Encara que no s’han donat noms, dos que el club té molt interès a renovar són el base Adrián Chapela, de vint-i-quatre anys, i l’escorta Fernando Sierra, de vint-i-tres, dos apostes clares de futur.

El gallec està sent una de les revelacions i ara mateix és el quart jugador més valorat de l’equip, i per la seua banda el madrileny, que actualment està lesionat, és un dels millors rebotejadors, i el Força Lleida està notant molt la seua absència a l’hora de defensar. Pel que fa a l’àmbit esportiu, Massine Fall, que no va jugar amb el Betis per la fascitis plantar que arrossega, ha començat a treballar al marge de l’equip i està previst que entre avui i demà ja s’exerciti amb el grup per provar el seu estat físic de cara al duel d’aquest diumenge a Palma.

tracking