SEGRE

El pare de Gerard Piqué dirigirà el nou Andorra

Piqué i el seu fill Milan, amb jugadors de l'Andorra

Piqué i el seu fill Milan, amb jugadors de l'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Piqué, pare de Gerard Piqué, es perfila com la cara visible del nou projecte del FC Andorra, segons revelava el diari Sport. Gerard Piqué s’ha fet càrrec de l’entitat i la intenció seria col·locar el seu pare al capdavant del projecte, com a director executiu del club, la qual cosa el convertiria en l’enllaç directe amb el dia a dia de l’entitat. L’actual president, Albert Ferré, segueix ocupant aquest càrrec.

Joan Piqué, que és advocat, va acompanyar el seu fill Gerard en la visita que aquest va fer al club fa uns dies. Gerard es va reunir amb la plantilla i la junta directiva, i després amb el cap del Govern andorrà, Toni Martí, i la ministra de Cultura, Esports i Joventut, Olga Gelabert.

El central del FC Barcelona té previst donar a conèixer en els propers dies la nova estructura executiva del club, cosa que podria fer en un acte per presentar en societat el seu projecte esportiu. A l’accionariat de l’Andorra també han entrat Leo Messi i Cesc Fàbregas.

L’Andorra, que juga al Grup II de Primera Catalana, amb sis equips lleidatans –Mollerussa, EFAC, Borges, Tàrrega, Lleida B i Balaguer– va guanyar aquest cap de setmana passat per un resultat de 0-1 a Viladecans, entre crítiques del tècnic local per la renovació de la plantilla que ha fet Piqué.

tracking