SEGRE

TENIS OBERT D?AUSTRÀLIA

Garbiñe Muguruza, Carla Suárez i Carreño passen ronda a Melbourne

L’asturià remunta dos sets davant Luca Vanni

Garbiñe Muguruza va tenir una plàcida estrena al primer Grand Slam de la temporada.

Garbiñe Muguruza va tenir una plàcida estrena al primer Grand Slam de la temporada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Garbiñe Muguruza, Carla Suárez i Pablo Carreño van ser els únics espanyols que van sobreviure ahir a la segona jornada de l’Obert d’Austràlia, primer Grand Slam de la temporada, amb menció especial per a l’asturià, que va remuntar dos sets en contra i es va unir a Rafa Nadal, Fernando Verdasco i Roberto Bautista.

En el quadre femení, Muguruza, divuitena favorita, va deixar enrere el seu irregular moment de joc i es va classificar per a la segona ronda amb autoritat a l’imposar-se a la xinesa Saisai Zheng per 6-2 i 6-3. També es va estrenar amb victòria la canària Carla Suárez, encara que va patir amb la jove francesa Clara Buchel, número 1 júnior, a la qual va derrotar per 7-5 i 6-2. No hi va haver ple perquè la basca Lara Arruabarrena va caure contra la francesa Alizé Cornet per un doble 6-2.

Lara Arruabarrena, Jaume Munar, Albert Ramos, Marcel Granollers i Pablo Andújar van dir adéu

En el quadre masculí, l’única bona notícia la va donar l’asturià Pablo Carreño, que va estar a punt de ser eliminat abans de remuntar l’italià Luca Vanni i imposar-se a cinc mànegues per 6-7 (5), 2-6, 6-3, 7-5 i 6-4. Tanmateix, cap compatriota no va poder acompanyar el vint-i-tresè favorit a Melbourne.

El balear Jaume Munar es va haver de retirar per problemes musculars davant de l’italià Fabio Fognini, quan havia perdut els dos primers sets en sengles tie-breaks i anava 3-1 avall al tercer, i els barcelonins Albert Ramos i Marcel Granollers, que van caure contra l’hongarès Márton Fucsovics (6-3, 6-4, 6-7 i 6-3) i el romanès Marius Copil (6-3, 6-4, 6-4), respectivament, i el manxec Pablo Andújar, que no va poder fer res davant del canadenc Denis Shapovalov (6-2, 6-3 i 7-6). Entre els favorits no van fallar el serbi Novak Djokovic i l’alemany Alexander Zverev.

tracking