SEGRE

FUTBOL CELEBRACIONS

Miralcamp obre el centenari publicant un llibre amb la seua història

Una de les plantilles de l’equip, que apareix a la portada del llibre.

Una de les plantilles de l’equip, que apareix a la portada del llibre.CF MIRALCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miralcamp iniciarà aquest diumenge els actes de celebració del centenari del futbol a la localitat. Ho farà amb la presentació del llibre CF Miralcamp, 100 anys d’història, que ha elaborat un equip de redacció coordinat per Ton Solé. El llibre es presentarà a les 12.00 hores al Casal Cultural i, al llarg de l’any, també s’organitzaran diferents actes, com una exposició dels cent anys de futbol o un dinar popular, entre d’altres. “Es tracta d’un llibre bàsicament visual”, explica Ton Solé.

“Hi predominen les imatges i s’ha ordenat per dècades. Hem posat les fotografies de totes les plantilles que hem pogut trobar. També hi apareix l’equip de veterans o l’equip femení que hi va haver. Així mateix, s’hi inclouen anècdotes i curiositats d’aquests cent anys”, afegeix en aquest sentit Solé.

Encara que actualment Miralcamp no compta amb equip, Solé destaca que “dins dels alts i baixos que hi ha hagut s’han alternat moments de glòria amb èpoques sense futbol”, i recorda entre les primeres “els anys setanta, en els quals l’equip va quedar campió provincial i va jugar la fase del Campionat de Catalunya amb l’Espanyol Amateur. La temporada 2011-2012 l’equip va quedar campió de Tercera Territorial i va ascendir Segona”.

tracking