SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Valentino Rossi: "Marc Màrquez cau molt, busca el límit, però és boníssim"

Rossi, a la dreta.

Rossi, a la dreta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’italià Valentino Rossi, pilot de Yamaha de MotoGP, va definir ahir com a “boníssim” el lleidatà Marc Màrquez, vigent campió mundial de la categoria. “Màrquez és un pilot que arrisca molt, és molt valent, gairebé fins al punt de no tenir por. Cau molt, busca el límit, però és boníssim i té 25 anys”, va afirmar Valentino Rossi en una entrevista amb l’emissora italiana Radio Deejay.

“Fa unes caigudes increïbles, però s’aixeca molt ràpid”, va prosseguir el veterà pilot italià, guanyador de sis mundials de MotoGP i un de 500 cc, que començarà aquest any la vintena temporada a la màxima categoria. Abans va aconseguir un mundial en 125 cc i un altre en 250 cc.

Les relacions entre els dos es van trencar al Gran Premi de Malàisia del 2015, després de diverses topades a les curses, que van acabar amb caigudes i per les declaracions ofensives de Rossi cap al lleidatà. Màrquez sí que ha tingut gestos per reconduir la relació personal, però l’italià sempre s’ha negat a “fer les paus” amb ell.

Al ser preguntat sobre si estudia Màrquez, Valentino, que complirà quaranta anys aquest mes de febrer, va explicar que els pilots sempre estan atents al que fan els seus rivals, tant en la carrera com en l’estil de vida. “Entre pilots estem atents al que fan els altres, què mengen, què prenen, per exemple el seu company a Yamaha, Maverick Viñales. A Instagram veiem com s’entrenen. Som molt curiosos, també en els joves”, va assegurar.

tracking