SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida tanca per tres anys un espònsor principal

Segons ha pogut saber SEGRE, podria ser una empresa del sector tecnològic que aportaria entre 30.000 i 35.000 €

Massine Fall es va exercitar ahir al marge i avui s’espera que s’incorpori a l’entrenament de grup.

Massine Fall es va exercitar ahir al marge i avui s’espera que s’incorpori a l’entrenament de grup.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida ja té coberta la figura del patrocinador principal del primer equip, que estava òrfena després que Actel Grup decidís al final de la darrera campanya posar fi a una vinculació que s’havia allargat durant quatre temporades. El club va anunciar ahir mateix l’acord, si bé no va revelar ni el nom ni el sector empresarial, ja que avui està prevista la presentació a les 11 del matí.

Segons ha pogut saber SEGRE, l’acord és per aquesta temporada i les dos següents, fins al juny del 2021, i l’aportació anual podria estar entre els 30.000 i 35.000 euros. La firma, que seria del sector tecnològic de Lleida, donarà nom al primer equip i la seua contribució econòmica permetrà al Força Lleida cobrir el pressupost d’aquesta temporada, que s’acosta als 650.000 euros.

Paral·lelament, el club persisteix en la idea de trobar un patrocini per al pavelló Barris Nord, que li reportaria uns ingressos extra amb els quals podria incrementar el pressupost destinat al primer equip, i així ser més competitiu. L’objectiu seria traslladar a Lleida la idea que ja funciona amb èxit en altres ciutats, com ha fet el Vila-real amb el seu Estadi de la Ceràmica, encara que amb la diferència que no seria una empresa la que donaria nom a la instal·lació sinó un dels sectors més importants a la província. Inicialment es va negociar amb el de la fruita, però al final no es va arribar a cap acord, i actualment s’estan mantenint contactes amb el sector tecnològic.

Pel que fa al pla esportiu, Massine Fall té previst exercitar-se avui amb l’equip una vegada ha completat els deu dies de descans prescrits pels metges per resoldre la fasciïtis plantar que té al peu esquerre i que li impedia entrenar-se amb normalitat des de feia gairebé un mes.

El pivot senegalès es va sotmetre dimecres a un últim tractament i ahir va descansar, però avui està previst que participi en alguna de les dos sessions que hi ha programades per comprovar el seu estat físic.

El fet que l’encontre davant del Palma es disputi diumenge facilita la incorporació de Fall, que Jorge Serna espera que estigui a punt, almenys per donar minuts de descans a Ablaye Mbaye.

tracking