BÀSQUET EUROLLIGA

El Maccabi acaba amb la bona ratxa del Barça, que maquilla la derrota

Adam Hanga condueix la bola davant de Michael Roll.

Adam Hanga condueix la bola davant de Michael Roll.EUROLEAGUE

El Barça va caure ahir davant del Maccabi (99-83) en un mal partit dels blaugranes que es va decidir per l’aportació coral dels locals. El conjunt de Svetislav Pesic buscava la confirmació a Israel, però es va emportar un bon cop. El Maccabi, que ha millorat molt després de l’arribada de Sfairopoulos, no va aixecar el peu de l’accelerador i aviat va generar els primers avantatges importants. A l’equador del primer acte, el Maccabi es va convertir en una piconadora. Primer va ser O’Bryant i després s’hi va endollar Wilbekin, que va deixar decidit el matx. L’avantatge va assolir els 38 punts i l’equip de Pesic es va veure obligat a reaccionar. Els 39 punts del Madrid de fa tres anys van estar a prop durant diversos minuts, però el Barça es va despertar al final del tercer quart per passar del 64-37 al 85-72. Un gran parcial a l’últim assalt va permetre maquillar l’electrònic per als blaugranes. Tot i la derrota, el Barça segueix sisè a l’Eurolliga.