SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Un Lleida d'“esquerra”

Dels 31 gols marcats, 13 van arribar per la banda de Mousa, líder d’assistències amb 6 || A casa, la majoria s’anoten abans del descans i a fora, després

Aficionats i abonats del Lleida Esportiu, ahir a les taquilles del Camp d’Esports.

Aficionats i abonats del Lleida Esportiu, ahir a les taquilles del Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actual Lleida és, amb trenta-un gols, el més golejador de les últimes tres dècades i tres quartes parts d’aquests gols els ha aconseguit la dupla Pedro Martín-Juanto Ortuño, amb tretze i deu, respectivament. Els vuit gols restants se’ls reparteixen entre Mousa (2), Alpha (2), Cano (1), Albístegui (1), Noel (1) i Joan Oriol (1). Pel que fa a assistències de gol, el que més n’ha donat és Mousa (6), seguit per Cano (3), Pedro (2) i Juanto (2).

Precisament, Mousa és el principal culpable que tretze dels gols del Lleida, un 42%, hagin arribat per la banda esquerra, el costat més incisiu i perillós dels de Gerard Albadalejo. Només quatre, el 13%, han arribat des de la dreta. L’altre 45% dels gols (14) no van arribar per la banda, ja que nou (30%) han vingut des del centre i cinc, de penal o falta directa. En aquest sentit, a pilota aturada el Lleida ha marcat un 30% dels gols, encara que només un ha arribat de córner i un altre de falta directa. I pràcticament la totalitat (29, 94%) els han marcat amb el peu. D’aquests, vint-itres amb el dret i sis amb l’esquerre. A més, la majoria s’han aconseguit dins de l’àrea, vint-i-set.

Més dades. El balanç de gols a la primera part i a la segona està molt equilibrat: setze gols s’han marcat abans del descans i quinze, després. Tanmateix, crida l’atenció que a casa, la majoria els ha marcat el Lleida al primer temps (dotze de divuit), mentre que a fora és més prolífic al segon temps (nou de tretze gols). Al Camp d’Esports, on s’han marcat divuit dels trenta-un gols (58%), la porteria del Gol Nord, on hi ha la Grada d’Animació i la majoria del públic jove, n’ha vist dotze.

tracking