SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

El Barça segueix a la Copa i s'enfrontarà al Sevilla

Competició desestima la denúncia del Llevant, que recorrerà a Apel·lació

Els representants dels vuit equips a quarts posen amb la Copa del Rei durant el sorteig.

Els representants dels vuit equips a quarts posen amb la Copa del Rei durant el sorteig.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça s’enfrontarà al Sevilla a quarts de la Copa després que la jutge única del comitè de competició de la Federació Espanyola (RFEF), Carmen Pérez, desestimés la denúncia del Llevant sobre una possible alineació indeguda al partit d’anada de vuitens al considerar-la fora de termini, de manera que els blaugranes van ser al sorteig.

El Llevant va presentar la reclamació quan es va donar a conèixer que Chumi, que estava sancionat amb el filial, no podia jugar el partit d’anada. El conjunt blaugrana es va defensar amb la circular del novembre de l’RFEF que canviava el codi disciplinari pel que fa a les sancions dels jugadors d’un filial, en què es regulava que una sanció lleu, com l’acumulació de grogues que tenia Chumi, s’havia de complir a la mateixa competició, en aquest cas a la Lliga de Segona B. Tanmateix, el Llevant va confirmar ahir que recorrerà al comitè d’apel·lació tot i que va caure eliminat al camp al perdre dijous per 3-0 al Camp Nou. El duel d’anada contra el Sevilla va quedar fixat per al dimecres 23 (21.30) al Pizjuán, i al seu torn el dia 30 es jugarà a Barcelona.

L’equip del Las Palmas va rebre la notícia mentre viatjava i va gestionar un vol per poder tornar

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, va celebrar la decisió de la jutge, ja que “hi ha un termini que clarament ja ha passat i no entra al fons de la qüestió, se cenyeix a la llei i és molt clara. Hi ha un termini a complir que estava esgotat. No hi ha cas en la mesura que ha prescrit l’acció que podia fer el Llevant. Vam mirar el cas, mantenim que podia jugar. El Llevant defensa els seus interessos i ho respectem”.

reus

El jutge de disciplina de la Lliga ha suspès tots els partits del Reus Deportiu disputats durant la temporada en competició professional, una decisió que es contradiu amb la que va dictar ahir mateix la Federació Espanyola. L’ens federatiu havia autoritzat que seguís a la competició, malgrat els nombrosos problemes esportius i econòmics que viu el club i que l’han portat a quedar-se amb només dotze fitxes professionals.

El jutge ha decidit suspendre l’equip ara, ja que s’ha tancat la primera volta de la competició i tots els rivals han jugat els respectius partits contra els reusencs, per la qual cosa considera que “la puresa de la competició ha quedat més que assegurada”.

La Lliga va comunicar la suspensió del partit que estava previst per avui a les 20.30 hores al Las Palmas mentre l’equip es dirigia a Barcelona amb avió i al tancament d’aquesta edició estava gestionant un vol per tornar a les Canàries. La plantilla del Reus es va reunir ahir amb Joan Oliver, president del Reus, per exigir-li una solució als problemes econòmics i al fet de comptar amb dotze fitxes professionals. El tècnic lleidatà Xavi Bartolo va anunciar ahir que el davanter Linares es negava a jugar el partit contra el Las Palmas.

madrid

La secció de delictes econòmics de la Fiscalia de Madrid ha sol·licitat cinc anys de presó per a Xabi Alonso, exjugador del Madrid, per tres delictes contra la Hisenda Pública en els exercicis fiscals de 2010, 2011 i 2012. El representant del Ministeri Públic reclama la mateixa pena per a l’assessor fiscal Iván Zaldúa i l’administrador de la societat Kardazli Comercio Servicios de Consultoría e Investimentos LDA, Ignasi Maestre. A cada un d’ells, a més, els exigeix el pagament d’una multa de 4 milions d’euros i en concepte de responsabilitat civil els demana l’abonament de forma conjunta i solidària de 2.032.845 euros a l’Agència Tributària. Al seu torn, Cristiano Ronaldo, també exjugador del Madrid, anirà dimarts a l’Audiència Provincial de Madrid a ratificar el pacte al qual va arribar amb Hisenda per concloure l’acusació de la Fiscalia per haver defraudat 14,7 milions entre els exercicis fiscals de 2011 i 2014. El pacte és de dos anys de presó sense ingrés a la presó i el pagament d’una multa de gairebé 19 milions d’euros.

tracking