SEGRE

BÀSQUET LEB OR

ICG es passa al bàsquet

La multinacional lleidatana donarà nom al Força Lleida durant tres anys, després de patrocinar els sis últims al Llista || Aquesta temporada aportarà uns 50.000 €, xifra que augmentarà a les següents

Andreu Pi i Félix González, al centre de la imatge, subjecten les noves samarretes amb el logo d’ICG.

Andreu Pi i Félix González, al centre de la imatge, subjecten les noves samarretes amb el logo d’ICG.X.P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ICG Software, fins fa uns mesos patrocinador principal del Llista d’hoquei sobre patins, ho serà ara del Força Lleida de bàsquet, un acord que es va presentar ahir en un acte celebrat sobre la mateixa pista del Barris Nord i que va comptar amb la presència de tots els components de l’equip de LEB Or, al qual donarà nom a partir d’ara. L’acord és pel que queda d’aquesta temporada i les dos següents, fins al juny del 2021, però amb la clara intenció de prorrogar-lo per tres més. Malgrat que no es van donar a conèixer les xifres de l’operació, l’import econòmic que rebrà el club aquesta campanya s’atansa als 50.000 euros, quantitat que s’incrementarà a les dos següents.

“Hem firmat un matrimoni per a tres anys. Ja veurem si dura més, esperem que sí.” Així es va expressar il·lusionat el president del Força Lleida, Félix González, després de firmar el conveni de patrocini amb ICG, que va puntualitzar que “és el premi al treball seriós d’un club que ha aconseguit que aquest bàsquet que el 2011 estava enfonsat i desapareixia, ara sigui una realitat, amb un projecte estable i amb futur”.

Va assegurar que aquest suport “ens dóna estabilitat i ens permet treballar amb tranquil·litat. Avui és un dia molt valuós per al club. Evidentment que sense els altres cent i escaig de patrocinadors, sense les institucions i sense els aficionats tampoc podríem fer res. ICG suma, i ho fa d’una manera significativa, però sense la resta tampoc podríem aconseguir-ho”, va dir González, que va afegir: “ICG té moltíssim mèrit, i no perquè avui estigui aquí amb nosaltres, sinó perquè fa temps que hi és. Va estar al Cadí, tenis, Lleida Bàsquet i Llista. Que una empresa important, sense ser de les més importants, faci això té molt mèrit, i és un exemple per a la resta.”

El president de la multinacional tecnològica, Andreu Pi, va dir estar “orgullós” de participar en el projecte i va revelar un ambiciós anhel. “El meu desig és que arribi a l’ACB”, va dir, i va enviar un avís al teixit empresarial de Lleida: “Si s’arriba a ascendir, tots haurem de fer un esforç molt més important. Lleida hauria de tenir en compte que és important comptar amb un equip a la màxima categoria, que és el que podem tenir, i per això vull apostar per això”. Així doncs, Pi també va reconèixer que “la intenció és continuar després d’aquest conveni de tres anys”.

El Llista aplaudeix que ICG segueixi a l’esport tot i no tenir encara espònsor El Lleida Llista va donar ahir una nova lliçó amb un tuit que va escriure minuts després de conèixer-se que ICG, que ha estat el seu patrocinador principal durant les últimes sis temporades, passava a ser-ho ara del Força Lleida. “Molt orgullosos que @ICGSoftwaregrup torni a patrocinar l’esport lleidatà. Mai podrem agrair prou el seu suport durant els últims sis anys. Desitgem que l’acord amb el @flleida estigui ple d’èxits com ha estat amb nosaltres, amb aquesta empresa tant compromesa amb el territori”, resava el tuit del club llistat, que encara segueix buscant un espònsor principal que cobreixi els 40.000 euros que falten per tancar el pressupost.

Andreu Pi i Félix González, al centre de la imatge, subjecten les noves samarretes amb el logo d’ICG.

Andreu Pi i Félix González, al centre de la imatge, subjecten les noves samarretes amb el logo d’ICG.X.P.

tracking