SEGRE

DEPORTES

El Madrid resol al final

Els blancs s’imposen al Bernabéu al Sevilla amb dos gols tardans de Casemiro i Modric || El Sevilla va demostrar que baixa punts fora de casa

Luka Modric, amb un aparatós embenat al cap després de xocar amb Franco Vázquez, ahir al partit.

Luka Modric, amb un aparatós embenat al cap després de xocar amb Franco Vázquez, ahir al partit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol de Casemiro quan faltaven deu minuts per al final i un altre de Modric a l’afegit van donar la victòria al Reial Madrid davant del Sevilla (2-0) en el primer partit de la segona volta, en què els de Solari van merèixer haver encarrilat el triomf abans després d’una segona meitat farcida d’ocasions. Ceballos la va estavellar al travesser, Vinicius va topar dos vegades amb Vaclik i Modric la va posar al pal. Després d’una primera part anodina, en la línia de tota la temporada, Casemiro va trencar el partit amb el seu atreviment. El Madrid va arrancar amb potència, però aviat va apagar la maquinària. Tan sols Vinicius va poder superar línies i trencar la cintura als rivals. El gol continua sent el gran problema dels merengues. Ahir, les millors ocasions van arribar de les seues botes, però van haver d’esperar fins al tram final del partit. Els de Pablo Machín, per la seua banda, van demostrar que abaixen prestacions lluny de Nervión. Sense la millor versió de Banega i amb Sarabia desaparegut, l’equip andalús va encomanar la sort a André Silva i Ben Yedder. Tanmateix, va ser Escudero el que va tenir la millor ocasió amb un xut al lateral de la xarxa.

El 0-0 va continuar lluint en un Bernabéu cada vegada més impacient amb Mateu Lahoz. Per la seua part, Modric va agafar les brides i Ceballos va liderar el carrusel d’ocasions fins que Casemiro va fer justícia pel seu compte. El brasiler va rebre la pilota al balcó de l’àrea, va comprovar la posició de Vaclik i la va enganxar a l’escaire per acabar amb el debat. Amb el temps complert i un Sevilla escapçat amb Munir intentant caçar alguna pilota, va arribar el cop de gràcia. Un error de Kjaer va habilitar Modric en el mà a mà, i va afusellar al cor de l’àrea, sentenciant el Sevilla.

tracking