SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

El Pardinyes i l'AEM arriben pletòrics a un derbi amb la zona alta en disputa

L’AEM i el Pardinyes, al partit de la primera volta.

L’AEM i el Pardinyes, al partit de la primera volta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pardinyes i l’AEM s’enfronten avui a les 16.30 en un derbi d’altura que enfronta dos equips que compten amb unes excel·lents trajectòries a la Lliga, la qual cosa comporta que el que estigui en joc siguin les posicions d’ascens. Les locals, que ja van vèncer a la primera volta, són sisenes, a només tres punts del quart, el Collerenc, que tanca les posicions d’ascens a la futura Primera B. Han recollit tres victòries en els últims quatre partits, en què, a més, han aconseguit catorze gols –deu als dos últims–.

Per la seua banda, l’AEM acumula tres victòries consecutives i nou jornades sense perdre. Aquests números l’han col·locat tercer, a quatre punts del líder, Seagull.

Els tècnics dels dos equips coincideixen a afirmar que es tracta d’un encontre amb molts al·licients. “Serà un partit amb molta igualtat, intensitat i ganes, i guanyar ens permetria continuar somiant”, va expressar Vidal Agné, del Pardinyes, que va afegir que “ens coneixem i petits detalls marcaran el partit”.

El seu homòleg, Roger Lamesa, creu que “hi haurà més nervis que a la primera volta, encara que la tensió serà la mateixa”, i va afegir que “es tracta d’un derbi molt atractiu, i els derbis no entenen de classificació”.

tracking