HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

L'Alpicat no té pietat del cuer, el Tordera

Els jugadors de l’Alpicat celebren el triomf al centre de la pista després del partit.TWITTER

El Lleida.net Alpicat no va tenir pietat ahir del cuer de l’OK Lliga Plata, el Tordera, al qual va golejar per 9-2, en un partit amb moltes ocasions a bola aturada.

Tan sols havien transcorregut sis minuts quan una targeta blava a Álvaro Osorio va significar el primer gol de l’Alpicat, obra de Joan Ramon Serret, que va anotar la falta directa. Poc després, un penal, aquesta vegada a favor del Tordera, donava peu a l’1-1, marcat per Xavier Sule. Tot i així, l’empat només va ser momentani, ja que abans del descans l’Alpicat aconseguia posar el 5-1 al marcador amb un doblet de Zilken i dos gols més de Joan Ramon Serret i Adrià Salvadó. Després de la pausa, el panorama va continuar igual i l’Alpicat va seguir augmentant la diferència a l’electrònic fins al 9-1, gràcies als doblets de Miquel Serret i Biel Salvadó. Tanmateix, a un minut per al final, Marc Figa retallava distàncies i deixava el marcador en 9-2.