L'Osca, sense encert rematador, continua sense aixecar el cap

L’Atlètic se sobreposa a les baixes i a la boira

El defensa blanc-i-roig Santiago Arias lluita per la pilota davant David Ferreiro ahir a El Alcoraz.EFE

L’Atlètic de Madrid es va endur una còmoda victòria d’El Alcoraz davant l’Osca (0-3) malgrat la boira i les nombroses baixes amb què va afrontar el partit, en què estava obligat a guanyar per no allunyar-se del líder, el Barcelona. Amb la victòria, el conjunt madrileny manté una impecable ratxa de cinc triomfs en els sis últims enfrontaments, cosa que li permet seguir a la pugna pel títol.

En canvi, l’Osca continua amb la mala ratxa al seu estadi, on només ha estat capaç de vèncer en una ocasió en la temporada del seu debut a la màxima categoria, i cada vegada veu més lluny la possibilitat de la salvació perquè no és capaç de sumar de tres en tres, que és l’única manera d’intentar escurçar distàncies amb els equips que el precedeixen a la taula. El quadre oscenc, que va tenir diverses opcions, especialment a la primera meitat, no l’hi va posar tan fàcil com va indicar el marcador a l’Atlètic. Tanmateix, li va faltar encert rematador, el seu gran problema aquesta temporada.

Els de Simeone van encarrilar l’encontre amb dos gols anotats pels dos laterals de l’equip, el primer de Lucas Hernández i el segon de Santiago Arias. Lucas va estrenar el seu compte golejador i va inaugurar el lluminós amb una rematada al segon pal després d’haver-se afegit a l’atac. Arias, ja després del descans, va empalmar a la xarxa una passada creuada d’un fins aleshores desaparegut Griezmann.

Posteriorment, una centrada de Lucas Hernández va ser rematada per Griezmann al pal i el rebuig posterior elva impulsar a les malles Koke, que va sentenciar definitivament la contesa quan faltaven vint minuts per al final.