EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC Almacelles s'emporta el derbi davant d'un Mollerussa en hores baixes

Paco Márquez es va estrenar com a nou entrenador de l’EFAC Almacelles emportant-se el derbi davant d’un Mollerussa en hores baixes || L’equip dirigit per Josep Maria Turull es va avançar 0-1 però va acabar encaixant tres gols i la quarta derrota consecutiva

Dos jugadors pugnen per una pilota aèria en una de les jugades del derbi d’ahir.N. A.

Al Municipal d’Almacelles es va complir ahir una de les màximes del futbol, “a entrenador nou, victòria segura”, ja que l’EFAC va estrenar tècnic, Paco Márquez, i va aconseguir imposar-se en el derbi remuntant un 0-1 davant d’un Mollerussa que ha encaixat les úniques quatre derrotes de la temporada en els últims quatre partits que ha disputat (3-1).

Malgrat acabar firmant el millor matx de la temporada, no va començar bé el duel per a un EFAC que va encaixar el primer gol del derbi en el minut 3, obra d’Albert Delgado. El gol visitant va ser una gerra d’aigua freda per als roig-i-negres. Tanmateix, els homes de Paco Márquez van anar reaccionant a poc a poc fins a aconseguir el control del xoc. Òscar Canadell i Marc Viladegut van posar a prova el porter del Mollerussa, Joan Marc, i Albert Juclà va aconseguir batre’l en el minut 23 amb un gran xut que va entrar per tot l’escaire, després d’una bona assistència de Chipi. El meta visitant, malgrat el gol encaixat, va ser qui va mantenir viu el seu equip evitant que rebés algun gol més abans del descans.

A la segona part, els locals van saltar al terreny de joc disposats a posar-se davant en el marcador i no van tardar a aconseguir-ho ja que, en el minut 47, Chipi va aprofitar una bona passada d’Òscar per marcar el 2-1. Tan sols tres minuts més tard, el Mollerussa es va quedar en inferioritat numèrica per l’expulsió per doble amonestació de Genís Morera. En els minuts posteriors, l’EFAC es va llançar a l’atac sense concessions i va buscar el gol de la sentència per mitjà de Roger, Chipi, David Montoy i Vila. Tanmateix, cap dels jugadors locals no va estar encertat en la rematada final fins que, a falta d’un minut per al final del matx, va arribar el definitiu 3-1. Monfort va assistir Òscar Canadell perquè aquest acabés amb les esperances de puntuar d’un Mollerussa que ha entrat en una dinàmica negativa en els últims quatre partits.

Amb aquesta victòria, l’EFAC supera a la classificació l’equip del Pla d’Urgell i se situa tercer amb 33 punts. Per la seua part, el Mollerussa cau fins a la quarta plaça i es manté amb 32 punts.

La pròxima jornada, l’equip d’Almacelles disputarà un nou derbi, aquesta vegada al camp del Lleida B, mentre que els homes de Josep Mari Turull rebran a casa el Cambrils.

El tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar decebut amb el resultat d’ahir davant de l’EFAC i va afirmar després de la derrota que “estem fastiguejats perquè, després de posar-nos al davant en un camp complicat i contra un equip amb nou entrenador, que això sempre dóna un plus de motivació, a l’encaixar l’empat ens han tornat a venir tots els fantasmes i hem patit molt fins al descans”.

Respecte a la segona part, Turull va lamentar que “hem intentat millorar, però després de les últimes derrotes i a l’encaixar el segon gol ens ha costat molt reaccionar, i més quan ens hem quedat amb un jugador menys”.

Malgrat la situació negativa, el tècnic visitant va destacar que “tot i així hem plantat cara a l’EFAC, encara que ens ha faltat generar més ocasions”.

Finalment, l’entrenador del Mollerussa va assegurar que “la temporada és molt llarga i la categoria és molt complicada, però havíem començat molt bé i, a base de treball, aconseguirem de nou tornar a una dinàmica positiva”.

“Els meus jugadors han estat fenomenals” Paco Márquez. El nou tècnic de l’EFAC es va mostrar satisfet amb la victòria en el derbi Paco Martínez va debutar com a nou entrenador de l’EFAC amb una victòria davant del Mollerussa (3-1). Després del derbi, el tècnic va afirmar que “ha sigut un partit complicat. Només havíem fet tres entrenaments, però tot i així els meus jugadors han estat fenomenals, ja que han fet un molt bon partit i han generat moltes ocasions”. L’única nota negativa que va destacar Márquez va ser amb referència que “ens ha faltat una mica de tranquil·litat dins de l’àrea per finalitzar la gran quantitat d’ocasions que hem tingut. Si hagués estat així, l’encontre podria haver-se acabat amb una golejada més àmplia”.  El tècnic debutant no va desaprofitar l’ocasió per “felicitar els meus jugadors i, sobretot, el nostre públic per l’ànim que ens ha donat” i va recalcar que “no ha sigut un partit senzill, davant d’un Mollerussa que compta amb un bon entrenador i que ha fet una gran primera volta”.  Finalment, Márquez va indicar que “al final es tracta que treballem i patim en els entrenaments per després poder disfrutar en els partits”.