SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Lleida B va demanar que s'ajornés el partit per les males condicions del camp

El Lleida B va demanar que s’ajornés el partit per les males condicions del camp || El tècnic lleidatà va ser expulsat al protestar per un penal no assenyalat

Un jugador del Lleida disputa la pilota amb un rival en una acció del duel.

Un jugador del Lleida disputa la pilota amb un rival en una acció del duel.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va sumar la sisena jornada consecutiva sense guanyar al caure davant del Júpiter (1-0), en un duel en què els de Jordi López, Mena, ho van intentar però no van poder refer-se del gol que els locals van fer al segon temps. El Júpiter, per la seua part, es va mostrar més còmode sobre l’embassada gespa que un Lleida que se’n va anar amb les mans buides de la visita a la capital catalana.

El matx va començar amb els dos equips intentant trobar el seu lloc sobre el terreny de joc. La pluja va ser la principal protagonista de la prèvia del matx, ja que va deixar la gespa embassada fins al punt que el Lleida va demanar que se suspengués l’encontre per la difícil pràctica del futbol, però el col·legiat va decidir que es podia jugar. Els locals van començar el duel generant joc a partir de pilotes llargues aconseguint atansar-se perillosament a la porteria defensada per Auger. El Lleida, en canvi, va sortir amb un plantejament diferent, apostant pel control de la pilota i el joc ras, una cosa molt complicada per les condicions de la gespa. Les primeres ocasions van ser per al conjunt local, que al llarg del primer temps podia avançar-se en el marcador. Malgrat això, es va arribar al descans amb el resultat inicial, 0-0.

A la represa, el duel va seguir amb el mateix guió i els locals ho van continuar intentant amb pilotes altes i llargues buscant els davanters i inquietant la defensa del Lleida. Tal va ser la insistència que, finalment, els locals van obtenir el premi quan es va complir el quart d’hora del segon temps amb una diana que va arribar després d’un llançament d’una falta i que va demostrar la comoditat dels locals en el joc aeri. El gol va fer mal als de Mena encara que aquests no es van rendir fins a l’últim minut, quan va arribar la polèmica amb un possible penal a l’àrea local. Va ser una acció molt protestada pel Lleida que va acabar amb l’expulsió del tècnic visitant i la no-senyalització de la pena.

Finalment, derrota d’un Lleida que segueix molt a prop del descens i que la pròxima jornada jugarà un derbi davant d’un EFAC que lluita a la zona alta.

Mena: “El camp no estava per jugar i se’ns ha fet molt difícil” Després de la derrota del Lleida Esportiu B amb el Júpiter, (1-0), el tècnic lleidatà Jordi López Mena va mostrar la seua disconformitat amb la decisió de jugar el matx. “A ells els ha vingut molt bé jugar amb aquestes condicions, han pogut practicar el seu joc. Mentre que per a nosaltres era molt difícil jugar per baix, per dalt ells eren superiors”, va assenyalar Mena.

tracking