SEGRE

LEB OR IBEROJET PALMA - ICG FORÇA LLEIDA

Serna: "Han estat a anys llum del nostre nivell"

Serna, preocupat per la imatge de l’equip || Insisteix que l’objectiu és la permanència

Stutz intenta frenar un rival, en una acció del partit d’ahir a Palma.

Stutz intenta frenar un rival, en una acció del partit d’ahir a Palma.ÚLTIMA HORA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna no va poder amagar el seu disgust per la contundent derrota a la pista del Palma i va manifestar que “per a nosaltres és un mal moment, ja que no hem competit més enllà dels primers tres o quatre minuts de partit. En la resta ens han tret de la pista, ells han estat millor en tots els aspectes del joc. Ens han castigat totes les defenses. Ells han estat a un nivell excel·lent, tant a nivell col·lectiu com d’encert i d’intensitat. Era la nostra gran carta, jugar més intensos que ells, amb més ritme. Però no ha sigut així”.

El tècnic de l’ICG Força Lleida va afegir que “el que hem de fer des de ja és pensar en el partit de dimecres, analitzant tot el que ha succeït, però tenim un partit molt important contra el Prat”.

Serna no va voler entrar en el fet d’haver perdut l’average particular amb el Palma, ja que el tècnic lleidatà va aclarir que “per a mi el Palma no és un rival directe de Lleida. El nostre objectiu és la permanència, però aquest passa per guanyar partits fora de casa, en qualsevol pista, i nosaltres havíem preparat el partit per guanyar el Palma. No estic preocupat, ni de bon tros, per l’average. Estic preocupat per la imatge que hem donat, ja no tant pel resultat, que és una mostra objectiva de la diferència del nivell de joc d’un equip i de l’altre”.

“Ells han estat a anys llum del nostre nivell i això és el que em té preocupat, res més. La seua energia, la seua intensitat, han estat millors i en això no podem fallar, en totes les coses relacionades amb la competitivitat atlètica i el cor. No podem tornar a fallar dimecres”, va afegir Serna, molt preocupat per la imatge que va donar ahir l’equip a la pista del Palma.

Stutz intenta frenar un rival, en una acció del partit d’ahir a Palma.

Stutz intenta frenar un rival, en una acció del partit d’ahir a Palma.ÚLTIMA HORA

tracking