TEMPS EXTRA ATLETISME

Ledesma i Estradé vencen a les Borges

Van ser els campions en categoria femenina i masculina, respectivament, de la Cursa de l’Oli amb 800 corredors || La peculiaritat és que reben com a premi el seu pes en oli

L’instant previ a la sortida de la Cursa de l’Oli a les Borges Blanques en què van participar 800 corredors.ITER5

Eva Ledesma (Tri 4.40) i Roger Estradé (Xafatolls) van ser els guanyadors ahir de la XVI Cursa de l’Oli de les Borges Blanques, que va reunir 800 corredors en una prova esportiva que s’emmarcava dins de la LVI Fira de l’Oli. La peculiaritat d’aquesta carrera és que els guanyadors reben com a premi el seu pes corporal en oli d’oliva verge extra de les Garrigues.

La cita, puntuable per a la Lliga Ponent, comptava amb dos propostes, la cursa de 10 km que es van adjudicar Ledesma i Estradé, i la de 5 km que s’estrenava aquest any i que va tenir com guanyadors Laura Pallejà i Xavier Badia.

Tant Eva Ledesma com Roger Estradé van rebaixar els seus temps de quan van vèncer en aquesta mateixa carrera el 2016 i 2018, respectivament. Ledesma va fer ahir un temps de 37’45” i el 2016 va marcar 38’31”.

Per la seua part, Estradé va fer aquest any 33’36” i en l’anterior edició, 35’33”. La prova va ser organitzada pel CA Borges, amb sortida i arribada al passeig del Terrall.