FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL FEMENINA

L'AEM i el Pardinyes es van repartir els punts en un partit molt vistós encara que sense gols

L’AEM i el Pardinyes es van repartir els punts en un partit molt vistós encara que sense gols || Es mantenen en tercera i sisena posicions, respectivament

Una jugada del derbi disputat ahir entre el Pardinyes i l’AEM.

Una jugada del derbi disputat ahir entre el Pardinyes i l’AEM.ITMAR FABREGAT

Pardinyes i AEM es van repartir ahir els punts en un partit molt intens encara que sense gols. Malgrat l’empat, els dos conjunts mantenien la seua posició a la classificació: l’AEM seguirà tercer i el Pardinyes, sisè. Les blaves, a més, encadenen amb aquesta la desena jornada sense perdre.

El matx va començar igualat, encara que la pressió es va notar una mica més en les locals que patien per parar els perillosos contraatacs de l’AEM. Malgrat això, amb el pas dels minuts, les forces van anar equilibrant-se i el Pardinyes va començar a arribar amb perill a la porteria visitant. Les locals Marta Fernández, que va estavellar una pilota contra el pal, i Laura Abad, en una rematada des de l’àrea petita que va anar directament a les mans de la portera visitant, van tenir les ocasions més clares fins al descans, al qual es va arribar 0-0. Després del pas per vestidors, el partit va entrar en una fase de més control, amb els dos equips molt ben assentats tàcticament al camp. Les ocasions, doncs, van començar a arribar en jugades a pilota parada, encara que tampoc a la segona meitat ningú va ser capaç de trencar el 0-0 inicial. El tècnic del Pardinyes, Vidal Agné, es va mostrar content amb el punt encara que també va opinar que el seu equip mereixia més. “L’empat no és injust però si algú mereixia guanyar hem sigut nosaltres per mèrits i ocasions”, va explicar. L’entrenador de l’AEM, Roger Lamesa es va mostrar també satisfet. “El nostre objectiu és continuar amb aquesta bona dinàmica, fa deu partits consecutius que no perdem.” “Volem arribar a les últimes jornades amb opcions per acabar dins dels cinc primers llocs que donen el premi de l’ascens”, va concloure.