SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'ICG Força Lleida iguala la seua pitjor ratxa de resultats a la LEB Or

Sisè cop que suma cinc derrotes consecutives

L’ICG Força Lleida va caure diumenge a la pista del Palma.

L’ICG Força Lleida va caure diumenge a la pista del Palma.ÚLTIMA HORA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida, amb la derrota de diumenge a Palma (85-57), va igualar la pitjor ratxa de resultats de la seua història, amb cinc partits perduts de forma consecutiva. L’equip que dirigeix Jorge Serna no guanya des de la seua visita a la pista de l’Araberri, el 14 de desembre, i des d’aleshores ha encadenat cinc derrotes davant d’Osca, Corunya, Valladolid, Betis i Palma, sortint de la zona de play-off per primera vegada en tota la temporada. Aquesta és la sisena ocasió que l’equip encadena cinc partits perduts, atès que ja va passar tres cops la temporada 2015-16 i dos més la 2017-18. Fa tres anys va perdre cinc partits seguits entre les jornades 1 i 5, 12 i 16, i 19 i 23, caient a l’última posició de la LEB Or i salvant la categoria després de l’ampliació de participants. Mentrestant, la temporada anterior es van perdre cinc partits de forma consecutiva entre les jornades 23 i 27 (Azpeitia, Corunya, Oviedo, Ourense i Valladolid) i entre les dates 29 i 33 (Araberri, Càceres, Melilla, Castelló i Palència). La primera ratxa va acabar amb la destitució de Borja Comenge al capdavant de l’equip, mentre que després de la segona l’equip va reaccionar salvant la categoria a l’última jornada, guanyant a la pista del Manresa.

D’altra banda, el partit previst per demà contra el Prat al Barris Nord es disputarà finalment a les 20.00, ja que el canal Esport3 no televisarà el derbi català de la LEB Or –estava programat per a les 20.45– i serà substituït pel duel de la Copa del Rei de futbol sala entre El Pozo Múrcia i el Barcelona.

El partit de demà contra el Prat es disputarà finalment a les 20.00 i no serà emès per televisió

L’ICG Força Lleida disputarà un segon partit de la competició aquesta mateixa setmana, ja que diumenge (12.00 h) visitarà la pista del Bilbao, tercer classificat.

Feliu, primer amb 1.000 punts de valoració El capità Miki Feliu va assolir diumenge a la pista del Palma els 1.000 punts de valoració amb la samarreta de l’ICG Força Lleida, convertint-se així en el primer jugador del club que ho aconsegueix. En els 112 partits que ha disputat Feliu amb el Força Lleida ha acumulat 1.003 punts de valoració, és el líder històric en rebots i segon màxim anotador, al darrere de Juampi Sutina. En el rànquing històric de valoració amb la samarreta de l’ICG Força Lleida que lidera Miki Feliu, Ablaye Mbaye està en segona posició amb 835 punts, seguit de Sutina, José Simeón i Alfons Alzamora.

tracking