SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Toc d'atenció al Lleida

El president i el director esportiu del Lleida demanen explicacions al cos tècnic sobre la ratxa esportiva i l’incident del penal || Preocupació al club, que no descarta mesures dràstiques

Juanto Ortuño es lamenta al fallar el penal davant de l’Espanyol B, que va provocar una greu crisi.

Juanto Ortuño es lamenta al fallar el penal davant de l’Espanyol B, que va provocar una greu crisi.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mala ratxa de resultats i la pèssima imatge que va donar l’equip en l’incident entre Juanto i Pedro Martín, que es van discutir per veure qui llançava el penal davant de l’Espanyol B, han disparat la preocupació en els màxims responsables del club, que ahir mateix van donar un sever toc d’atenció a l’equip, exigint explicacions, tant per a la situació esportiva com per a l’extraesportiva. En funció d’aquestes, el club prendrà decisions i no es descarten mesures dràstiques, tant pel que fa al cos tècnic com a la plantilla. Tant el president, Albert Esteve, com el director esportiu, Jordi Esteve, no volen que s’escapi el tren del play-off i no toleraran que es torni a repetir un fet com el de diumenge passat.

El Lleida, amb 2-0 a favor, va fallar el penal que hauria sigut el 3-0 i va acabar perdent 2-3. Tampoc va agradar gens la reacció de Pedro Martín, que va haver de ser substituït i va llançar la samarreta a terra.

La victòria al camp de l’Ebro es considera una obligació després de sumar només 1 dels últims 9 punts

Albert Esteve es va reunir ahir a primera hora amb Jordi Esteve. Posteriorment, el director esportiu ho va fer amb el cos tècnic, que es va tancar amb la plantilla al vestidor durant més d’una hora i mitja, en un ambient de certa tensió.

President i director esportiu tornaran a reunir-se demà amb el cos tècnic per escoltar les seues explicacions. Entenen que hi ha equip per ser a dalt, que la plantilla no s’ha debilitat amb els moviments del mercat d’hivern –ha entrat Zotko i han sortit Leto i Almagro– i que si cal buscar algun reforç queda poc més d’una setmana de marge fins al tancament del mercat.

Des del club no s’oculta que existeix preocupació, tant pels resultats –només han sumat un punt dels 9 que ha disputat aquest 2019–, com per l’incident extraesportiu de diumenge, que no volen que es repeteixi. Si l’equip no torna com més aviat millor a les victòries, no és descartable fins i tot un relleu tècnic, la qual cosa dóna al partit de diumenge davant de l’Ebro una especial transcendència.

La direcció considera que cos tècnic i jugadors tenen l’objectiu de guanyar partits i que, al no fer-ho, han de donar explicacions. Sense l’exigida millora, tampoc deixaran passar les setmanes sense prendre decisions, com va ocórrer la temporada passada.

El club sufraga als abonats el viatge i l’entrada al camp de l’Ebro El Lleida ha convidat els abonats del club a assistir al partit que l’equip juga diumenge al camp de l’Ebro (12.00) i que, després de la derrota de diumenge, adquireix ara una especial transcendència. El club subvencionarà el cent per cent tant del cost del desplaçament com del preu de l’entrada, en un viatge que organitza conjuntament amb la Grada d’Animació.

tracking