SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

De Jong tria jugar al Barça

L’holandès de 21 anys rebutja PSG i City, i Bartomeu viatja avui a Amsterdam per tancar l’acord per més de 75 milions d’euros || Boateng assumeix que “el meu rol no és jugar de titular”

Kevin-Prince Boateng es va fer ‘selfies’ amb aficionats que van anar al Camp Nou.

Kevin-Prince Boateng es va fer ‘selfies’ amb aficionats que van anar al Camp Nou.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Frenkie de Jong ha decidit fitxar pel Barça, segons va avançar ahir a la nit el periodista Oriol Domènech en el programa El club de la mitjanit d’Esport3 i Catalunya Ràdio. Segons aquesta informació, el centrecampista holandès de l’Ajax, de 21 anys, va comunicar als altres dos clubs interessats, el Manchester City i el PSG, que finalment s’ha decidit per l’oferta del Barça.

Una delegació del Barça encapçalada pel president, Josep Maria Bartomeu, té previst viatjar avui a Amsterdam per tal de tancar l’operació. El Barça pagaria un traspàs superior als 75 milions d’euros a l’Ajax per De Jong, que arribaria la pròxima temporada. L’anunci oficial es podria fer aquesta mateixa setmana.

Després de desestimar Competició i Apel·lació la denúncia per alineació indeguda del Barça

D’altra banda, el nou jugador barcelonista Kevin-Prince Boateng, que arriba cedit pel Sassuolo italià fins a final de temporada encara que amb opció de compra per part del club blaugrana, va assegurar ahir durant la seua presentació que és conscient que no arriba per ser titular. “No sé res del rol encara, però sé que no és jugar de titular perquè hi ha jugadors increïbles a l’equip. Sóc aquí per la meua experiència i per ajudar”, es va sincerar.

En aquest sentit, va assegurar que serà “un gran honor” per a ell poder jugar amb Leo Messi, que és “el millor del món”, i Luis Suárez, “un dels millors davanters del món”. “Vull mirar com juguen, increïble, ho veia per televisió. I jugar al seu costat és un gran regal”, va assegurar. “Gràcies per l’oportunitat de jugar en aquest gran club. Sóc molt feliç, són dies increïbles a la meua vida, és un gran honor ser aquí i vull disfrutar i guanyar-ho tot. És un somni, quan es va fer oficial va ser increïble però, ja abans, al veure la notícia, va ser un gran honor”, va reconèixer el davanter amb passaport de Ghana.

Quant al seu estat físic, va assegurar haver deixat enrere una lesió i estar ja disponible per debutar, fins i tot avui a la Copa davant del Sevilla. “Estic llest per jugar i clar que vull jugar, estic molt bé. Vaig jugar dissabte amb el Sassuolo els 90 minuts”, va apuntar.

El vicepresident esportiu Jordi Mestre va confirmar que la cessió de Boateng ha costat un milió d’euros. “S’ha arribat a un acord de cessió que inclou opció de compra de 8 milions d’euros. Compleix els requisits del club, té una àmplia i contrastada experiència i coneix la Lliga espanyola”, va comentar.

tracking