HOQUEI OK LLIGA

CRÒNICA. Decepció del Lleida Llista

L’equip lleidatà ofereix la pitjor versió i torna a perdre davant d’un rival de la zona baixa de la classificació || Bruno di Benedetto va avançar els lleidatans, que van perdre a l’últim minut

César Candanedo i un company es disposen a posar la bola en joc, en una acció del partit d’ahir.LLEIDA LLISTA

El Lleida Llista va obrir ahir la segona volta de l’OK Lliga com va tancar la primera, amb una dolorosa derrota davant d’un rival de la zona baixa de la classificació. Si fa deu dies perdia 3-1 a la pista del Vendrell, un rival que és a la zona de descens, ahir ho va fer pel mateix resultat, 3-1, a la del Sant Cugat, un altre equip que lluita per la permanència. El Llista de les dos cares, el de la versió brillant capaç de derrotar el Liceo i d’empatar amb el Barcelona i el Reus, el que s’ha classificat per a la Copa del Rei i és a un pas de tornar a la Final Four de la Europe Cup, va donar pas ahir a la seua pitjor versió, la de l’equip fràgil que pateix davant de rivals de la zona baixa de la classificació.

L’equip lleidatà no va aprendre la lliçó de dissabte, quan en el partit de tornada de la Europe Cup, que afrontava davant del Girona –cuer de la Lliga–, amb un avantatge d’1-6, va patir fins al tram final de partit per aconseguir la classificació per a quarts encara que, en una mostra de geni, va acabar guanyant el partit per 6-5 després d’aixecar un 2-5.

El Lleida Llista tornarà a jugar el dimecres dia 30, quan rebrà el Calafell a l’Onze de Setembre

Ahir va ser al revés. Es va avançar en el marcador i va perdre el punt que estava amarrant –això sí, patint–, en els dos últims minuts. El matx havia començat bé per als lleidatans. Bruno di Benedetto va marcar el 0-1 en el primer minut, la qual cosa col·locava el duel en l’escenari desitjat.

Però els problemes no van tardar a arribar. Andreu Tomàs va veure la targeta blava en el minut 9 i encara que Lluís Tomàs va parar el llançament directe a Pau Gilabert, el Sant Cugat va aprofitar els seus dos minuts de superioritat per empatar el partit i de forma cruel, ja que el mateix Gilabert va anotar l’1-1 quan faltaven dos segons perquè el Llista tornés a estar amb quatre jugadors de pista. Amb aquest resultat es va arribar al descans, després que Andreu Tomàs fallés un llançament directe per una targeta blava al porter de l’equip barceloní. A la segona part el Llista ho va intentar, però mai es va trobar còmode a la pista, davant d’un Sant Cugat conscient de les debilitats dels lleidatans i que necessita punts per fugir de la zona baixa. El Llista va tenir alguna ocasió, amb pal inclòs, però quan el duel semblava encaminar-se cap a l’empat definitiu es va consumar la tragèdia. Els dos equips estaven aguantant amb 9 faltes, però en una desafortunada acció el Sant Cugat va marcar el 2-1 a falta de 1.29. Folguera va treure el porter per guanyar un home de pista, però a falta de 2 segons va arribar el 3-1.