SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida rep gràcies a Imaz 35.000 euros

Cobrarà drets de formació pel seu traspàs del Wisla de Cracòvia al Jagiellonia || Fitxat per 750.000 €

Jesús Imaz celebra un dels quinze gols que ha marcat al Wisla de Cracòvia.

Jesús Imaz celebra un dels quinze gols que ha marcat al Wisla de Cracòvia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El traspàs del jugador lleidatà Jesús Imaz, del Wisla de Cracòvia al també polonès Jagiellonia, que ha pagat 750.000 euros pel traspàs del davanter, també beneficiarà el Lleida Esportiu, que percebrà uns 35.000 euros en concepte de drets de formació. Imaz, de 28 anys, va créixer en el futbol base del club i va jugar amb la primera plantilla a Segona B des de la temporada 2009-10 fins a la 2013-14, quan va deixar el club per recalar al Llagostera, que llavors estava a la Segona divisió A.

Quan es produeix un traspàs, com ha sigut ara el cas, el club o clubs en què es va formar el jugador han de rebre, en funció de la reglamentació FIFA, entre un 3 i un 5 per cent del total de l’operació, en funció del temps que va estar-se en l’estructura de base del club d’origen. En el cas de Jesús Imaz, aquest període és el màxim, la qual cosa farà que el Lleida cobri l’esmentat 5%.

El club ja va cobrar 60.000 € per aquest concepte quan el Llagostera, a la 2014/15, li va fer fitxa professional

El Lleida ja va cobrar 60.000 euros pel mateix concepte, drets de formació, quan el Llagostera, la temporada 2014-15, li va fer fitxa professional. Si el jugador hagués fitxat per un equip de Primera divisió, el Lleida hauria percebut el doble, 120.000 euros.

En el cas que Imaz arribés a jugar a la Primera divisió espanyola, el Lleida cobraria 60.000 euros més, que és el que li faltaria per percebre descomptant el que va cobrar per arribar a Segona A. Que Imaz jugui a la Primera divisió polonesa no reporta cap quantitat al Lleida, atès que la xifra, en aquest cas, és inferior a la que ja va cobrar al tenir fitxa de Segona A.

Trilles estarà vuit setmanes de baixa i Alpha, cinc El defensa Marc Trilles, que es va lesionar diumenge passat durant el partit davant de l’Espanyol B, estarà de baixa per un període de vuit setmanes, segons va explicar ahir el club en un comunicat mèdic. Trilles haurà de ser intervingut quirúrgicament, ja que les proves mèdiques han determinat que pateix una fractura al cinquè metatarsià del peu dret.

tracking