SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ultima el fitxatge d'un porter que vindrà avui

Debutarà contra l’Ebro en un partit en el qual se la juga Gerard Albadalejo

Josemi, a la dreta, es retira als vestidors després del partit davant de l’Espanyol B.

Josemi, a la dreta, es retira als vestidors després del partit davant de l’Espanyol B.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ultima el fitxatge d’un porter amb experiència, davant de la baixa per lesió de Pau Torres, i el club espera que aquesta tarda ja s’entreni amb els seus nous companys.

L’operació es va acabar de forjar ahir després que el club estudiés tres noms, dels quals va transcendir el de l’Eivissa, Àlex Sánchez. De 27 anys i natural de Barcelona, es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona i va jugar en equips com el Reial Saragossa B, l’Alabès, el CF Badalona, el València Mestalla i el Foggia de la Sèrie B o Segona divisió italiana, club del qual va recalar a l’illa eivissenca el març de l’any passat després de quedar lliure.

Aquest seria el segon fitxatge del Lleida al mercat hivernal després de l’adquisició del defensa central ucraïnès Ivan Zotko. Tant el nou porter que vingui com Zotko ja podran debutar diumenge al camp de l’Ebro.

Aquest partit, que es disputarà a les 12.00 hores i en el qual s’espera una gran presència de seguidors lleidatans al sufragar el club el viatge i l’entrada als abonats, es presenta com a molt transcendent per al futur del tècnic Gerard Albadalejo. Després d’haver sumat només un punt de 9 possibles en els tres partits que ha disputat el Lleida aquest nou any, des del club hi ha preocupació perquè no es perdi el tren del play-off d’ascens que tan ben encarrilat estava fins fa menys d’un mes.

El president Albert Esteve i el director esportiu Jordi Esteve no estan disposats a esperar més jornades com va ocórrer la temporada passada i estan decidits a prendre mesures dràstiques si no es guanya al camp de l’Ebro, que va ser el botxí de l’equip blau aquesta campanya a la Copa del Rei al guanyar per 2-1 en un partit en el qual els d’Albadalejo van ser perjudicats per l’actuació arbitral.

Respecte a l’incident del penal de diumenge entre Juanto i Pedro Martín, el club n’ha pres bona nota i es confia que no es repeteixi res de semblant en el que queda de temporada.

En aquest sentit, els jugadors que van parlar ahir davant dels mitjans, Noel i Artiles, van negar que estigués trencat el grup i van qualificar l’incident de “moment anecdòtic de certa tensió”.

tracking