SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

Els nous propietaris del Reus ja estan al comandament del club

Van arribar ahir per començar a saldar deutes

L’entrenador del Reus, el lleidatà Xavier Bartolo.

L’entrenador del Reus, el lleidatà Xavier Bartolo.CF REUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nous amos del Reus van arribar ahir a la tarda a Reus per conèixer l’actual situació del club i començar a solucionar els problemes més urgents. El conjunt de la capital del Baix Camp, al principi, tenia un deute de cinc milions, però finalment Joan Oliver no va ser del tot transparent i s’apunta que el deute pot ser una mica més elevat d’aquests cinc milions que es van anunciar, segons el diari Sport.

Russell Platt i Clifton Onolfo volen evitar, dins del possible, que els roig-i-negres es vegin obligats a baixar de categoria amb un descens administratiu i ja s’han posat en contacte amb un prestigiós bufet d’advocats de Barcelona expert en temes jurídics per començar a resoldre tots i cadascun dels problemes que va deixar oberts Oliver.

Rusell Platt i Clifton Onolfo tenien previst iniciar converses amb el CSD per informar de la compra

Segons Diari de Tarragona, entre altres figura un document que Joan Oliver va firmar als jugadors la setmanapassada en el qual es comprometia a pagar les nòmines pendents a futbolistes, cos tècnic i treballadors del club ahir dimecres. La nova propietat del Reus no coneixia l’existència d’aquest document i va treballar a contrarellotge per intentar trobar la solució.

El primer pas que tenien previst fer ahir els dos empresaris americans és iniciar converses amb el Consell Superior d’Esports perquè aquest pugui donar el vistiplau a la compra.

En aquest sentit, val a apuntar que la persona que va posar en contacte aquests inversors amb el Reus Deportiu és l’agent futbolístic de Mollerussa Josep Gené, que, segons Diari de Tarragona, va arribar a sol·licitar ajuda fins i tot al rei del Marroc, Mohamed VI. Josep Gené va conèixer l’agost passat l’estructura del club i va voler ajudar-lo.

tracking