SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Màrquez: "Hi haurà rivalitat amb Jorge Lorenzo, però dins del box"

El lleidatà Marc Màrquez diu que compartir equip “ens ajudarà a créixer”

Marc Màrquez i Jorge Lorenzo, tots dos encara convalescents de les seues operacions, durant la presentació ahir de l’equip a Madrid.

Marc Màrquez i Jorge Lorenzo, tots dos encara convalescents de les seues operacions, durant la presentació ahir de l’equip a Madrid.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va reconèixer ahir que no li agrada la denominació dream team per referir-se a la nova convivència amb Jorge Lorenzo al box del Repsol Honda i que això es podrà dir “a final d’any si arriben els resultats”, mentre que va apuntar que “s’exagera tot” quan es parla de les relacions entre pilots campions com ells. “Està clar que els dos lluitarem pel mateix objectiu i que guanyar només guanya un. Tindrem els nostres estira-i-arronses i serà un bon senyal, perquè voldrà dir que estem lluitant per l’objectiu més alt. Els he tingut amb Dani (Pedrosa), encara que tot semblava molt bonic, però es quedaven dins del box. I els tindré amb Jorge, però es quedaran dins del box. Aquesta competència ens ajudarà mútuament a créixer”, va analitzar Màrquez durant la presentació de l’equip ahir a Madrid.

El vigent campió va subratllar que “ser en aquest equip significa lluitar per victòries i campionats, si no, és un fracàs”. Sobre l’arribada de Lorenzo, va valorar que “Repsol Honda és el millor equip i ha de tenir dos pilots que, si no guanya un, guanya l’altre”. “És la llei del motociclisme: el teu primer rival és el teu company d’equip, té les mateixes armes, el mateix material i és la referència”, va detallar.

“Tindrem els nostres estira-i-arronses. Ja n’hi va haver amb Pedrosa i es van quedar dins del box”

“Tindrem els nostres estira-i-arronses. Ja n’hi va haver amb Pedrosa i es van quedar dins del box”

Quant a la recuperació per la seua operació de l’espatlla, Màrquez no va ocultar que ha viscut “un dels hiverns més avorrits” de la seua vida. “Ha tocat sacrificar-lo per recuperar-me. La lesió es va complicar una mica, era pitjor del que esperava, i vam haver de fer una operació bastant agressiva. L’objectiu clar és arribar a la primera carrera a Qatar tan a prop com sigui possible del cent per cent. Ho vaig passar malament, perquè jo demani quedar-me dos dies més a l’hospital perquè no em veia a casa... L’important és que ja està”, va resumir.

En aquest sentit, va apuntar que “cada dia sento una mica de millora, però la meua situació física serà el més difícil per a mi en la meua primera carrera a Qatar, que a més és un dels circuits més difícils. Ara mateix no tinc la força i l’estabilitat que vull, però és normal. Volia que la recuperació fos més ràpida, però els metges em van dir que el cos és el cos. He d’anar a poc a poc i ser pacient, no vull repetir errors del passat. Ja hi haurà més tests, però d’espatlla esquerra només en tinc una”, va recordar. Finalment, va reconèixer que “ha estat una recuperació llarga treballant cinc hores tot el dia”, una cosa que l’ha desgastat una mica. “El millor és que el fisioterapeuta ha estat vivint a Cervera amb mi i això ho ha fet molt més amè”, va concloure.

Per la seua part, Lorenzo va reconèixer que “arribar al Repsol Honda és com fitxar pel Barça o el Madrid” i sobre la seua rivalitat amb Màrquez va comentar: “Som persones diferents i és lògic que tinguem les nostres enganxades, però no se li ha de donar importància.”

tracking