SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna: "Hem pogut respondre a nivell anímic"

Serna dóna un gran valor al triomf després de la derrota a Palma || Espera continuïtat

Ablaye Mbaye, un dels jugadors més destacats de l’ICG Força Lleida, anota sense gairebé oposició dels jugadors del Prat.

Ablaye Mbaye, un dels jugadors més destacats de l’ICG Força Lleida, anota sense gairebé oposició dels jugadors del Prat.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic de l’ICG Força Lleida, es va mostrar satisfet per la victòria sobre el Prat, que va trencar amb una ratxa de derrotes que va deixar l’equip moralment molt tocat. “Hem sabut respondre a nivell anímic i estar concentrats. El Prat ha vingut molt minvat, però necessitàvem guanyar i tot el suport que ens ha donat el públic, a qui vull agrair l’esforç d’acudir al pavelló en feiner. També els necessitem. Hem estat capaços de fer que el partit fos un punt d’inflexió i esperem donar-hi continuïtat diumenge a Bilbao”, va afegir.

Sobre la clau del partit davant dels barcelonins, Serna va assenyalar que “hem estat bé defensivament, defensant bé el bloqueig directe entre Blanch i Ortega, encara que ha aparegut un gran jugador com és Busquets. Hem rebotejat bé i hem generat tirs alliberats”. En relació amb la millora de joc, el tècnic de l’ICG Força Lleida va dir que “la idea que tenim és que tinguem continuïtat, encara que som conscients que hem tingut moments de bon i mal bàsquet. Hem de ser capaços de córrer més vegades i més ràpid. Però estem satisfets d’haver-nos tret el pes de sobre de la derrota a Palma, ja que l’equip ha estat capaç de deixar-se anar”.

Per la seua part, el tècnic del Prat, Dani Miret, va lamentar molt la situació per la qual passa el seu equip, cuer i amb nombroses baixes en un partit clau. “Sabíem que érem poca gent, però després hem de sortir a guanyar el partit i no he tingut aquesta sensació. Les lesions no les podem controlar. Ells ens han fet molt mal amb els interiors, especialment amb Mbaye, que em sembla un jugadoràs”, va destacar.

tracking