SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida fitxa el porter càntabre Óscar Santiago

Té 28 anys, destaca pels seus dots de comandament i va ser campió de Segona B

Óscar Santiago, ahir al matí al camp de l’AEM durant l’entrenament del Lleida.

Óscar Santiago, ahir al matí al camp de l’AEM durant l’entrenament del Lleida.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ja té el porter que buscava per suplir la baixa per temps indefinit de Pau Torres. És el càntabre Óscar Santiago, un porter amb experiència a la categoria que acaba de complir 28 anys i que estava sense equip després de jugar la temporada passada al Caudal de Mieres. Ha firmat fins al 30 de juny i és el segon reforç hivernal després del defensa Ivan Zotko.

El nou porter de la plantilla blava, del qual es destaca els dots de comandament per col·locar la defensa, ja es va entrenar ahir al matí amb el grup i el club li va tramitar la llicència federativa amb tota celeritat a fi que debuti diumenge al camp de l’Ebro (12.00).

Va passar per tots els equips inferiors del club, va arribar a la primera plantilla i estava lliure des de l’estiu

Óscar Santiago Rumayor (Santander, 20-1-1991) es va formar a les categories inferiors del Racing de Santander. El porter càntabre va estar durant sis temporades al planter racinguista, va arribar el 2008 al filial i va ser convocat per primera vegada amb el primer equip, a Primera divisió, el 2012.

En els anys posteriors es va anar centrant en la Segona B. Primer en el filial del Celta i després, la temporada 2015-16, de nou al primer equip del Racing de Santander, on va jugar trenta partits com a titular. Va arribar a disputar el play-off com a campió de grup, encara que no va aconseguir ascendir. Els seus dos últims equips van ser la Balompédica Linense, la popular Balona, on va jugar la temporada 2016-17, i el Caudal de Mieres, on va estar la passada campanya.

Val a dir que va firmar per l’equip asturià en circumstàncies semblants a com ho ha fet al Lleida: en el mercat hivernal i després de quedar-se sense equip a l’estiu. En total, el nou porter blau ha jugat 115 partits entre Segona B, play-off d’ascens i Copa del Rei.

El club intensifica les gestions per incorporar un davanter

A una setmana del tancament del mercat hivernal de fitxatges, el Lleida encara té previst fer una incorporació més. El club ha intensificat les gestions per fitxar un davanter i té molt avançades les negociacions. D’altra banda, el Lleida Esportiu va anunciar ahir que ja ha completat el primer autocar d’aficionats per viatjar al partit davant de l’Ebro de diumenge. En aquest sentit, el club sufraga el viatge i l’entrada als abonats que vulguin anar al desplaçament amb el bus.

tracking