SEGRE

TENIS OPEN D?AUSTRÀLIA

Nadal escombra Tsitsipas i assoleix la seua cinquena final a Melbourne

Nadal celebra el seu triomf davant de Tsitsipas.

Nadal celebra el seu triomf davant de Tsitsipas.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espanyol Rafael Nadal, segon favorit, va tornar a mostrar ahir la seua millor versió per escombrar el jove grec Stefanos Tsitsipas, catorzè cap de sèrie, i accedir a la final de l’Obert d’Austràlia.

Nadal va guanyar per 6-2, 6-4 i 6-0. en una hora i 46 minuts, i lluitarà pel títol diumenge davant del guanyador de l’altra semifinal, que disputaran avui el serbi Novak Djokovic, número u del món, i el francès Lucas Pouille.

El tenista balear provarà d’aconseguir el seu segon títol a Melbourne després del que va conquerir fa deu anys davant del suís Roger Federer, que va perdre les seues opcions d’aconseguir la seua tercera corona seguida a l’Obert al cedir a vuitens de final davant del mateix Tsitsipas.

Fa menys d’un mes, Rafa Nadal es veia obligat a abandonar el torneig de Brisbane molt a pesar seu. No volia córrer cap risc i arribar en les millors condicions possibles a l’Open d’Austràlia. “Va ser una decisió complicada i era difícil d’imaginar on estic ara, però m’he trobat molt bé des que va començar el torneig i dono les gràcies a tothom”, subratllava Nadal davant del micròfon de l’extenista John McEnroe, a peu de pista, després d’atropellar Tsitsipas en semifinals.

tracking