SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna: “Hem canviat la dinàmica, però continuo preocupat”

Jorge Serna està intranquil amb els alts i baixos col·lectius durant els partits

L’equip va respirar al guanyar el Prat.

L’equip va respirar al guanyar el Prat.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La victòria de dimecres davant del Prat, que trencava una ratxa de cinc derrotes consecutives, ha donat certa tranquil·litat a l’ICG Força Lleida abans de rendir visita demà al Bilbao. “Guanyar ens va permetre fer un petit pas important, perquè ja no era només aconseguir la desena i trencar la ratxa, sinó que també era guanyar l’average a un rival directe com el Prat i allunyar-nos d’aquestes tres posicions de descens. Hem fet un pas petit, però ens queda molt de camí encara al davant”, va apuntar Jorge Serna, que va reconèixer que “hem canviat la dinàmica, però continuo molt preocupat”. “Em preocupen els alts i baixos col·lectius. L’altre dia (contra el Prat) anàvem gairebé 30 punts a dalt i en un moment es van posar a 15. Ja ens va passar el dia de l’Osca. Som capaços de jugar de forma brillant però en un instant se’ns apaga el llum, i quan s’apaga costa molt de tornar a encendre, ja que el rival agafa confiança i a tu et ve la por. Ho podríem definir com falta d’equilibri, de solidesa, de fortalesa mental, de cohesió del grup... Són coses que em preocupen, per això quant al rendiment individual tots hem de fer un pas petit més, jo el primer”, va apuntar.

El tècnic demana als seus jugadors llegir millor els partits quan es travessen aquells moments de dubte. “Hauríem d’intentar ser molt sòlids enrere, més eficaços en atac, posar alguna pilota dins, forçar alguna falta, no perdre pilotes i ser més intel·ligents per intentar que en el teu moment dolent el rival no creixi”, va assenyalar.

“És una bona ocasió per agafar el Bilbao perquè ve amb dubtes després de les últimes derrotes”

De cara al duel de demà, Serna va ser clar: “Guanyar a Bilbao seria la bomba”, i va reconèixer que “és una bona ocasió per agafar-lo, perquè ve amb certs dubtes després de les últimes derrotes, però sempre que estiguem igual de sòlids en defensa que ho vam estar al partit del Prat”.

tracking