SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo: “Toca guanyar després de perdre”

Gerard Albadalejo nega que sigui especialment transcendent per al seu futur el partit de demà al camp de l’Ebro || El tècnic del Lleida assegura que l’incident Pedro-Juanto està “tancat”

El centrecampista Marc Martínez ja ha rebut l’alta mèdica.

El centrecampista Marc Martínez ja ha rebut l’alta mèdica.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu Gerard Albadalejo va negar ahir que sigui especialment transcendent per al seu futur el partit de demà al camp de l’Ebro (12.00), malgrat que l’equip ha encadenat una dinàmica negativa de tres partits sense guanyar i els dos últims han acabat en derrota. Tot això, a més, unit a la disputa que van mantenir els davanters Pedro Martín i Juanto Ortuño pel llançament del penal, llançat i fallat per aquest últim, que hauria pogut suposar el 3-0 d’un partit que va acabar 2-3 a favor de l’Espanyol B. En aquest ambient enrarit, Albadalejo, més tens del que és habitual, va mostrar una imatge de lògica preocupació i fins i tot cert nerviosisme quan se li va preguntar per com s’havien viscut les últimes hores en el club. “Quines són les últimes hores viscudes al club? Què va passar diumenge?”, va inquirir al periodista que li va fer la pregunta. “Aquest partit té importància en relació que és després d’una derrota. En aquest cas, després de dos derrotes, has de guanyar, això és l’important que té el partit. Estem en la tercera jornada de la segona volta. És la tercera jornada de la segona volta”, va insistir molest al preguntar-li si el matx tenia una especial transcendència. Després va prosseguir amb el seu discurs. “Jo [el partit davant de l’Ebro] me’l prenc així. És un partit difícil, en el qual venim després de dos derrotes i volem guanyar. A partir d’aquí se li pot donar tot l’autobombo que vulgueu, però la realitat és aquesta.”

També se li va preguntar per l’incident entre Pedro i Juanto i si s’havia reconduït la situació. “Aquest és un tema que ja va quedar clar l’altre dia quan van parlar Noel i Artiles [els dos jugadors que va designar aquesta setmana el club per atendre els mitjans]. És un tema que es va tractar al vestidor i que està tancat i no se n’ha parlat més”, va assegurar.

A l’entrenador blau se’l va veure preocupat i més tens i nerviós del que és habitual durant la roda de premsa

Pràcticament tota la roda de premsa –més curta de l’habitual– va girar entorn de les males sensacions que va deixar l’equip diumenge passat i del clot que travessa aquest any, en el qual encara no ha guanyat. Sobre el rival, va dir que “a l’Ebro li ha costat arrancar però ara és supercompetitiu i té un grandíssim entrenador. No crec que influeixin les dinàmiques diferents que portem cada equip”, va dir el tècnic blau.

Per a aquest partit, Albadalejo té la infermeria bastant plena. Són baixes per lesió Pau Torres, Marc Trilles, Cano i Alpha, i per sanció Pedro. La notícia positiva és que recupera Marc Martínez, després de quatre mesos al dic sec.

Albadalejo va dir sobre el nou porter Óscar Santiago que l’ha vist “bé” de forma per poder debutar demà, igual que el defensa Zotko.

D’altra banda, el club lleidatà va informar ahir que es va completar un segon bus per a Saragossa.

tracking