Bàsquet

L'ICG Força Lleida cau a la pista del Bilbao

Derrota per 81-70 dels lleidatans, que han plantat cara a un dels favorits per a l’ascens a l’ACB

L'ICG Força Lleida cau en la pista del Bilbao

L'ICG Força Lleida cau en la pista del BilbaoAREA11

L’ICG Força Lleida ha perdut per 81-70 a la pista del Bilbao, un dels favorits per a l’ascens a la Lliga ACB. L’equip de Jorge Serna ha plantat cara en tot moment, però un parcial de 10-0 en l’inici de l’últim quart li ha condenat a la desena derrota de la temporada, la sisena en els set últims partits.

El Bilbao ha imposat la seua qualitat individual per doblegar l’equip lleidatà, que ha notat molt l’absència de Mbaye. El pivot senegalès tenia molèsties a la zona abdominal i Serna ha preferit reservar-lo per al vital partit que l’equip jugarà divendres en el Barris Nord davant del Càceres.

Al Força Lleida li ha costat entrar en el partit, però ha reaccionat ràpid i un parcial de 0-7 li ha permès situar-se per davant al marcador (6-9), per acabar guanyant el primer quart per 17-22. L’equip bilbaí ha pujat una marxa a partir de llavors, però el Lleida s’ha mantingut en tot moment dintre del partit, arribant al descans 43-39. En el tercer quart els lleidatans s’han mantingut ferms, però en l’inici de l’últim quart s’ha trencat definitivament el partit, que ha acabat amb la derrota lleidatana.