SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Revàlida contra un Bilbao ferit

L’ICG Força Lleida confia que la victòria davant del Prat sigui un punt d’inflexió per tornar a mirar cap amunt || Visita un dels equips aspirants a l’ascens, que acumula dos derrotes

Revàlida contra un Bilbao ferit

Revàlida contra un Bilbao feritSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida espera que la victòria aconseguida dimecres passat davant del cuer Prat, que li va permetre trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives, la pitjor de la seua història, sigui un punt d’inflexió perquè l’equip recuperi part de les prestacions que el van convertir en un dels blocs revelació en l’arrancada de la Lliga i pugui tornar a mirar cap amunt a la classificació i no cap avall. Per això, els de negre hauran de millorar molt la seua fiabilitat i ser més sòlids i regulars davant d’un Retabet Bilbao que arribarà ferit, després d’encadenar dos derrotes que li han fet perdre el rebuf del Betis.

“Guanyar a Bilbao seria la bomba, perquè afrontaríem el partit de Càceres amb un altre esperit, amb més confiança”, apuntava Jorge Serna en la prèvia, pensant ja en l’important duel davant del quadre de Càceres, un dels molts equips que estan immersos de ple en la lluita per eludir les tres places de descens que hi ha aquesta temporada.

“A la meua memòria hi ha el partit del Barris Nord, que vam perdre nosaltres”, recorda Jorge Serna

El Bilbao compta amb Léo Demétrio, fitxat a l’octubre, i Matulionis, que no va jugar a Lleida per lesió

El tècnic de l’ICG Lleida encara té fresc en la memòria el partit de la primera volta, quan els d’Àlex Mumbrú van acabar emportant-se la victòria que durant bona part del duel va estar sota el control dels lleidatans. “Espero plantar-los cara, posar-los en problemes i allargar la seua mala ratxa. En la meua memòria hi ha el partit del Barris Nord, que vam perdre nosaltres, perquè el vam tenir molt a prop. Intentarem rememorar aquell partit i tornar a posar-ho difícil. Ells han millorat l’equip des de llavors amb el fitxatge de Léo Demétrio i la tornada de Matulionis, que estava lesionat [dos ex del Força Lleida], però tenim les nostres opcions. A veure si som capaços de jugar concentrats no només catorze o quinze minuts, sinó els quaranta”, va indicar l’entrenador.

Serna va assumir les dificultats que té el seu equip per tirar endavant els partits. “Ens costa molt guanyar. Si analitzem els partits, davant del Palma en la primera volta vam vèncer i semblàvem els Warriors, però la realitat és que no guanyem fàcil ni en els entrenaments. Ens costa molt perquè tenim els recursos que tenim i no anem sobrats, com la major part dels equips de la Lliga. A més, per guanyar hem d’estar molt bé els quaranta minuts del partit, ja que a la que tens un mal parcial, tothom ens castiga”, va lamentar Serna, que podrà comptar amb la plantilla al complet.

Revàlida contra un Bilbao ferit

Revàlida contra un Bilbao feritSEGRE

Revàlida contra un Bilbao ferit

Revàlida contra un Bilbao feritSEGRE

Revàlida contra un Bilbao ferit

Revàlida contra un Bilbao feritSEGRE

Revàlida contra un Bilbao ferit

Revàlida contra un Bilbao feritSEGRE

tracking