El Tàrrega pateix però guanya

Un jugador del Tàrrega intenta el xut en una acció de l’encontre disputat al Joan Capdevila.SEGRE TÀRREGA

El Tàrrega va sumar una nova victòria (1-0), davant d’un rival de la zona baixa de la taula com és el Vista Alegre. Els d’Edu Berrocal van haver d’esperar fins al temps afegit per sumar, després d’un golàs de Vargas, el segon triomf de la segona volta de la Lliga, sumant així sis punts de sis de possibles.

El duel va ser molt complicat per al Tàrrega des de l’inici. El Vista Alegre, sabedor de la importància de sumar per la seua situació a la classificació, va plantejar un matx molt defensiu per evitar encaixar gols, fet que impedia l’habitual joc de toc i combinació dels blaugranes. Els visitants van començar a obtenir els fruits de la seua manera de jugar i en el minut 15 van tenir una ocasió que va acabar sortint fora. Malgrat això, el Tàrrega no va deixar d’intentar-ho i 15 minuts després va fer la seua rèplica fins i tot en dos ocasions encara que va córrer la mateixa sort que el rival. Els locals, que jugaven contra el rival i contra el vent, no van ser capaços de crear més perill, i van arribar al descans amb el marcador inicial, 0-0.

A la represa, un Tàrrega amb el vent a favor va prémer l’accelerador i en els minuts 55 i 65 Alberto, primer, i Jofre després van gaudir d’ocasions molt clares que no van acabar entrant. Les arribades dels jugadors blaugrana es van anar succeint de forma contínua davant de la poca resistència de la defensa del Vista Alegre, que començava a pagar el desgast físic del primer temps. El Tàrrega hauria pogut marcar fins i tot en sis ocasions però el porter rival, en unes, i la falta de punteria, en d’altres, va impedir que els blaugranes poguessin avançar-se a l’electrònic. Però quan tothom es conformava amb l’empat a zero inicial, va arribar l’enèsima jugada per banda del local Vargas. El jugador va aconseguir anar-se’n de tots els defensors que li van anar sortint al pas, va entrar en l’àrea visitant i amb un gran xut amb la cama dreta va transformar un gol providencial que permetia al Tàrrega sumar tres punts molt importants, abans del pròxim encontre davant d’un rival directe com és l’Andorra, empatat a punts amb el Tàrrega.

“A la segona part hem fet un pas endavant”

Després de la victòria amb el Vista Alegre, el tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, va destacar l’efecte del vent a la primera meitat. “El vent ha provocat un duel lleig i difícil en què no ha passat res en la primera meitat.” Sobre el gol de la victòria, Berrocal va assenyalar que “a la segona part el partit ha estat totalment nostre i hem tingut ocasions. Encara que la diana ha tardat a arribar però ha arribat i és una victòria merescuda”.