El Torregrossa derrota el líder Angulària

Jugadors dels dos conjunts disputen una pilota dividida en una acció del partit.JOAN GÓMEZ

El Torregrossa va aconseguir una valuosa victòria contra l’Angulària (3-1), que només havia perdut un partit. Els locals van plantejar un matx molt seriós des de l’inici i Fajardo va firmar el primer gol del xoc en el tram inicial (1-0). L’Angulària va reaccionar però la defensa local va estar impecable i Camarasa va anotar el segon abans d’arribar al descans. A la represa, Mane Ne va donar esperances a l’Angulària retallant distàncies (2-1) però El Allouche va sentenciar a falta de tres minuts per al final de l’encontre (3-1).

El Torregrossa va dedicar la victòria a Sergi Miró, membre de la junta que va morir recentment.