Empat sense gols entre Pardinyes i Artesa de Lleida

Un jugador del Pardinyes lluita per mantenir la possessió de l’esfèric.

Un jugador del Pardinyes lluita per mantenir la possessió de l’esfèric.ÓSCAR MIRÓN

Pardinyes i Artesa de Lleida van empatar (0-0) en un matx dominat pels locals. Durant la primera meitat, el Pardinyes va tenir ocasions per inaugurar el marcador però l’Artesa va resistir la perseverança local. Un penal fallat pels locals va donar esperances a un Artesa que va poder aguantar el marcador quan arribaven al descans. La segona part va ser un monòleg del conjunt local, però l’equip de Marchal no va saber materialitzar les ocasions de gol. El Pardinyes va buscar marcar a la desesperada practicant un futbol molt ofensiu. En els minuts finals, l’Artesa de Lleida va disposar de dos contraatacs per endur-se els tres punts, però la defensa local ho va evitar.