El Balaguer perd davant d'un rival directe malgrat el bon joc i l'actitud de l'equip

El Balaguer perd davant d’un rival directe malgrat el bon joc i l’actitud de l’equip || Els de la Noguera continuen sent cuers a falta de 14 jornades

El Balaguer va jugar un bon partit però no va poder puntuar en la visita a la Rapitenca i va caure (3-1).ÁREA 11

El Balaguer no va poder contra un rival directe en la lluita per evitar el descens, la Rapitenca, i va perdre (3-1) un partit en el qual es va merèixer més. L’actitud dels homes de Virgilio Hernández va ser positiva i, malgrat la derrota, permet encarar amb il·lusió el que resta de temporada. El matx va començar amb domini altern. Cap dels dos conjunts aconseguia retenir la pilota i generar perill sobre la porteria rival. En el minut 15, en la primera arribada local, Álex va recollir una bona pilota a la frontal i la va cedir a Sabaté, que va regatejar la defensa i va creuar per batre Alfred (1-0). Després del gol, el Balaguer ho va continuar intentant, però les ocasions que va crear no acabaven superant la línia de gol. Es va arribar al descans amb mínim avantatge local i amb la sensació que el Balaguer podia haver marcat en els primers 45 minuts. Després de la represa, la Rapitenca va tornar a colpejar després d’un error defensiu del Balaguer. El 2-0 va tocar anímicament el Balaguer però l’equip va tirar d’actitud i en el 78 l’acabat d’incorporar Marc Sánchez va retallar distàncies al rematar a la xarxa una bona passada des de la banda (2-1). Els de la Noguera van avançar línies per a l’últim quart d’hora a la recerca de l’empat, però el que va arribar, en l’afegit, va ser el 3-1 de la Rapitenca des del centre del camp, quan tot el Balaguer estava bolcat a la porteria de Josué. L’entrenador del Balaguer, Virgilio Hernández, va declarar: “Ha sigut injust i hem merescut guanyar, però veient el joc del meu equip sóc molt optimista i crec que ens salvarem.”