SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Mollerussa guanya el Cambrils a casa i trenca una ratxa de quatre derrotes

El Mollerussa guanya el Cambrils a casa i trenca una ratxa de quatre derrotes || Malgrat les poques ocasions que hi va haver, Edu Raya i Quini van saber aprofitar-ne dos per firmar el triomf

Els jugadors del Mollerussa i el Cambrils, en una acció polèmica després d’una falta, ahir durant el partit al Municipal de Mollerussa.

Els jugadors del Mollerussa i el Cambrils, en una acció polèmica després d’una falta, ahir durant el partit al Municipal de Mollerussa.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si hi ha res de positiu en les males ratxes és que algun dia s’acaben. Després de quatre derrotes consecutives, que el van fer descendir fins a la quarta plaça i entelar la increïble ratxa d’imbatibilitat aconseguida, el Mollerussa es va retrobar amb el triomf ahir a casa davant del Cambrils (2-0).

Va ser un partit, no obstant, bastant discret, amb poques ocasions, domini altern i marcat pel vent. Però els de casa en van tenir prou amb aprofitar dos pilotes per tornar a sumar els tres punts.

Tanmateix, en el primer temps van ser superiors els tarragonins, encara que sense ocasions més enllà d’un xut d’Erik en el minut 5, ben aturat per Joan Marc. El Mollerussa també en va tenir només una però, en canvi, la va aprofitar per inaugurar el marcador. Va ser una centrada de Delgado que, després d’un rebuig, es va quedar morta a l’àrea i la va aprofitar Edu Raya (1-0).

Després del descans, i amb menys vent, els de Turull van prendre la iniciativa i el seu bon joc es va traduir en tres grans ocasions, que van arribar molt seguides. En el 63, Marc Grau ho va intentar amb una falta que se’n va anar fora per poc, en el 64 un defensa va treure una pilota d’Edu Raya de la línia i, en el 67, Marc Grau va tornar a provar sort des de fora de l’àrea.

Va ser l’avantsala del gol definitiu per al triomf, que va arribar en el 84 amb un centrexut de Quini que es va enverinar i va entrar pel segon pal (2-0).

Turull: “Era important tornar a guanyar i treure’ns la inquietud”

“Era important guanyar avui per treure’ns aquesta inquietud.” Aquest és el valor que va donar l’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, al triomf aconseguit a casa pel seu equip.“Veníem de tres derrotes en partits en els quals no ens van passar per sobre, que van ser igualats i que, tret del del Júptier, es van decidir per detalls”, va explicar el tècnic, que va deixar clara la felicitat que sentia pels seus futbolistes: “Estic molt content, sobretot per ells, perquè han treballat com ningú per sortir d’aquesta mala ratxa.”

Els jugadors del Mollerussa i el Cambrils, en una acció polèmica després d’una falta, ahir durant el partit al Municipal de Mollerussa.

Els jugadors del Mollerussa i el Cambrils, en una acció polèmica després d’una falta, ahir durant el partit al Municipal de Mollerussa.JOAN GÓMEZ

tracking