SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Óscar Santiago: "El Lleida té ambició"

El porter Óscar Santiago, que va ser titular diumenge, afirma que un projecte com el lleidatà era el que buscava || Va acabar amb molèsties per la inactivitat

Óscar Santiago, ahir després de la presentació a les instal·lacions del Camp d’Esports.

Óscar Santiago, ahir després de la presentació a les instal·lacions del Camp d’Esports.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En menys d’una setmana, Óscar Santiago Rumayor (Santander, 20-01-1991) ha passat d’estar sense equip, entrenant-se amb la Gimnàstica de Torrelavega per mantenir-se en forma, a fitxar pel Lleida i ser titular al partit que l’equip va jugar diumenge al camp de l’Ebro (0-0), en què va mantenir la porteria zero. “Quan vaig rebre la proposta, ni ho vaig dubtar. Volia un projecte gran i ambiciós i el del Lleida ho és. És el que jo buscava”, va explicar ahir el porter càntabre, que ha arribat a Lleida pràcticament amb les mans buides.

“Ha anat tot molt ràpid. Dimarts m’estava entrenant, em van trucar, i dimecres es va accelerar tot i ja vaig venir cap a aquí. Vaig venir amb les botes, els guants i una bossa de mà. Ja faré la mudança quan pugui”, va explicar entre rialles. Va assenyalar que ja es trobava millor després que diumenge acabés el duel amb molèsties. “Va ser un partit exigent i portava molt temps d’inactivitat. M’entrenava amb la Gimnàstica de Torrelavega, però vaig venir amb el ritme d’un porter que s’ha entrenat però no ha disputat partits. Em faltava energia als últims minuts”, va afegir. Pel que fa al debut, va explicar que “va anar també tot ràpid. Vaig arribar i per circumstàncies em veig que he de jugar. Però bé, és el que jo volia i buscava. Encantat d’ajudar els meus companys”.

Sap que la seua titularitat va ser a causa de la baixa per lesió de Pau Torres, però no l’inquieta aquesta competència tan dura. “Això no em preocupa, és una competència sana i el que vol dir és que el Lleida tindrà una porteria forta. Aquests dies he estat treballant amb el Pau i és un gran company”.

Pel que fa a l’equip que s’ha trobat va dir que “veig que té un esperit molt competitiu. És un vestidor sa i molt ambiciós”. Format al planter del Racing, els seus últims equips van ser el Balompédica Linense i el Caudal de Mieres i aquesta temporada estava sense equip, una circumstància que va explicar per la falta de projectes ambiciosos. “A l’estiu no em va arribar cap projecte que em resultés prou ambiciós. No em va atreure cap de les ofertes, així que vaig preferir esperar. Me n’alegro, perquè ara he tingut l’oportunitat de venir aquí. Al final ha sortit bé.”

Afirma que afronta aquesta nova etapa “molt il·lusionat” i va declinar definir-se com a jugador. “Sóc un noi que aporta treball i al camp ja em veureu. Prometo il·lusió, treball i ser ambiciós”.

De moment, ha firmat fins al dia 30 de juny. “Espero que al final de la temporada les dos parts estiguem contents i amb ganes de seguir. M’agradaria trobar estabilitat aquí a Lleida”, va confessar.

També té ganes de debutar al Camp d’Esports davant de la seua nova afició. “És un estadi gran, de categoria superior”, va afegir. Tampoc rebutja l’exigència de l’ascens. “Ho sé, que és així, i m’agrada que tinguem aquesta exigència”, va concloure Santiago.

tracking