SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi demana ajuda a l'afició per eliminar el Sevilla a la Copa del Rei

Va rebre el premi al millor jugador de la Lliga

Messi celebra amb Jordi Alba el gol que va marcar al Girona.

Messi celebra amb Jordi Alba el gol que va marcar al Girona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va demostrar ahir que el Barcelona no tirarà cap títol i va demanar ahir a l’afició que els ajudi demà al Camp Nou a eliminar el Sevilla, que arribarà amb una renda de 2-0 del partit d’anada. Messi va recollir de mans de Javier Tebas, president de LaLiga, el premi al millor jugador de la passada Lliga, durant la 71 Gran Gala del Mundo Deportivo, que va tenir lloc al MNAC. El jugador va dir: “Serà dur, no és fàcil aixecar un 2-0 en contra i més contra el Sevilla, que és un gran equip, que té jugadors molt bons i grans davanters que surten molt ràpid a la contra. Necessitarem el millor de nosaltres i de l’afició per capgirar aquesta eliminatòria. Volem passar i volem lluitar per la Copa.” A la gala també hi havia el pilot lleidatà Marc Màrquez, que va explicar que s’avé molt amb el seu nou company d’equip, Jorge Lorenzo.

D’altra banda, la final de la Copa del Rei es jugarà el dissabte 25 de maig a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla, segons va acordar ahir la junta directiva de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

L’RFEF va designar ahir l’estadi Benito Villamarín, del Betis, per a la final de la Copa el 25 de maig

La junta va triar la seu per primera vegada després convocar un concurs per a l’adjudicació el mes de desembre passat i abans que es resolguin aquesta setmana els quarts de final, amb els partits de tornada València-Getafe, Barcelona-Sevilla, Girona-Reial Madrid i Betis-Espanyol.

Rakitic, per la seua banda, va assenyalar ahir que “estic molt content aquí, ja ho sap tothom i primer de tot, el presi. No he de dir res més, el que vull és ser aquí, si arribem a un bon acord renovar i estar aquí més anys. Vull fer una gran temporada i finalitzar-la amb moltíssims títols”.

tracking