SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Detingut per violència masclista el preparador físic de l'At. Madrid

Óscar Ortega va declarar i va ser alliberat

Óscar Ortega, durant una sessió d’entrenament amb l’Atlètic de Madrid.

Óscar Ortega, durant una sessió d’entrenament amb l’Atlètic de Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La magistrada titular del Jutjat especialitzat en Violència Sobre la Dona de Majadahonda va deixar ahir en llibertat sense fiança, i sense cap mesura cautelar, el preparador físic del Club Atlètic de Madrid, Óscar Ortega, conegut popularment com el profe Ortega, que havia estat detingut dilluns a la nit per un suposat cas de violència masclista.

Després de prendre declaració al detingut i a la suposada víctima, la magistrada es va inhibir en favor del Jutjat especialitzat en Violència Sobre la Dona de Móstoles, partit judicial en el qual resideix la víctima i, per tant, competent en l’assumpte, segons van informar fonts del Tribunal Superior de Justícia de Madrid. El tècnic uruguaià va ser detingut per agents de la Guàrdia Civil dilluns a última hora de la tarda i va estar tota la nit a la caserna de Majadahonda, fins que va passar a disposició judicial.

El Profe va ser denunciat per bufetejar una dona i va quedar en llibertat sense fiança ni mesures cautelars

La denúncia es va tramitar per part de la dona, de nacionalitat argentina, a través de la plataforma Viogén, el sistema de Seguiment Integral en els casos de Violència de Gènere de la Secretaria d’Estat de Seguretat del ministeri de l’Interior.

Els agents de la Guàrdia Civil de Majadahonda es van personar al domicili familiar de Boadilla del Monte alertats per una suposada agressió després d’una discussió.

La víctima, segons les fonts esmentades, va denunciar haver rebut una bufetada. A les diligències policials no consten lesions, ni tampoc antecedents o mesures prèvies adoptades per violència de gènere. Ortega, de 61 anys, és el preparador físic de l’Atlètic de Madrid, i forma part del cos tècnic de Diego Pablo Simeone des de l’any 2006, quan es va incorporar al Ràcing d’Avellaneda.

tracking