SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida no descarta reforçar el joc interior

A causa dels problemes físics que arrosseguen Massine Fall i Ablaye Mbaye

Jorge Serna espera comptar amb Mbaye per al partit de divendres.

Jorge Serna espera comptar amb Mbaye per al partit de divendres.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida no descarta incorporar un nou jugador abans que expiri el termini per a fitxatges el pròxim 28 de febrer. A causa dels problemes físics que afecten els seus dos homes alts, Massine Fall i Ablaye Mbaye, el club sondeja el mercat a la recerca d’un pivot amb garanties que pugui reforçar la posició interior, que en els últims encontres ha quedat seriosament tocada. A més, no s’ha d’oblidar que l’equip, malgrat la bona arrancada de temporada que va fer, es juga actualment la permanència, per la qual cosa una lesió d’algun interior suposaria un seriós handicap per als decisius partits que ha d’afrontar pròximament.

Fall fa mesos que té una fasciïtis plantar que el va obligar fa un parell de setmanes a parar durant deu dies, però de la qual no es podrà recuperar totalment fins al final de temporada, quan pugui descansar un període llarg. Mbaye, per la seua part, no va poder jugar diumenge passat a Bilbao per una sobrecàrrega als abductors i en les últimes setmanes Jorge Serna l’ha hagut de reservar durant els entrenaments. A més, Obi Kyei travessa pel seu pitjor moment de joc des que va recalar al club, per la qual cosa Eric Stutz és actualment l’únic pivot en condicions amb qui pot comptar el tècnic lleidatà. És per aquest motiu que la incorporació d’un altre interior suposaria un plus per a un Força Lleida que en aquest segon terç de la temporada està patint una davallada física.

El club lleidatà només té fins al pròxim 28 de febrer per fer noves incorporacions

No obstant, el club té clar que no fitxarà ningú que no doni certes garanties, per no incórrer en el mateix error de l’any passat, quan va arribar Julen Olaizola al tram final i la seua incidència en el joc de l’equip va ser pràcticament nul·la. “Els tècnics sempre estan atents al mercat. Si trobem algun jugador de qualitat que ens pugui ajudar, s’estudiarà la possibilitat de fitxar-lo, però no fitxarem per fitxar com ens va passar l’any passat”, va apuntar el president, Félix González.

D’altra banda, Sergi Quintela ha estat inclòs en el quintet de la passada jornada gràcies als 28 punts de valoració davant del Bilbao (18 punts, 9 rebots i 5 assistències).

tracking