SEGRE

El Lleida incorpora l'ex jugador del Barça Dongou

Dongou contra l'ara company d'equip Pau Torres, en la seva etapa al Barça

Dongou contra l'ara company d'equip Pau Torres, en la seva etapa al BarçaFC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha anunciat aquesta tarda l'acord amb el Club Deportivo Lugo per la cessió del davanter Jean Marie Dongou, que jugarà amb els blaus fins a final de temporada i del qual el club blau tindrà una opció de compra en cas d’aconseguir l’ascens a Segona Divisió

Dongou, de 24 anys, va arribar a Espanya de la mà de la Fundació Samuel Eto’o i ben aviat va destacar per la seva potència física i el seu olfacte golejador. La seva notable participació en tornejos de Futbol-7 va cridar l’atenció del FC Barcelona, que el va reclutar per a les seves categories inferiors. Amb només 16 anys va debutar amb el Barça a Segona Divisió i amb 18 va tenir els seus primers minuts amb el primer equip. Dongou va debutar en la Champions League en un partit davant el Celtic Glasgow i va tenir també una participació destacada en la pretemporada 2013-2014 amb el primer equip blaugrana. Aquella mateixa temporada també va jugar per primera vegada a la LaLliga i a la Copa del Rei.

Vuit temporades a Segona Divisió i 34 gols Amb el filial blaugrana, Dongou es va consagrar a Segona Divisió. A la categoria de plata, el futbolista camerunès ha disputat un total de 164 partits en els quals ha anotat 34 gols. A més a més, també va aconseguir el 2014 el reconeixement com el millor jugador africà de Segona. A banda del Lugo, el davanter també ha defensat la samarreta del Real Zaragoza –dues temporades entre 2015 i 2017– i la del Club Gimnàstic de Tarragona (2016-17).

tracking