SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista rep el Calafell amb l'objectiu de vèncer de nou

Torna a l’Onze de Setembre (21.00) després de perdre en dos sortides consecutives

Roberto Di Benedettto, en una acció davant del Voltregà.

Roberto Di Benedettto, en una acció davant del Voltregà.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista rep avui a l’Onze de Setembre el Calafell (21.00), amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria, després d’haver encadenat dos derrotes en les dos últimes sortides, en els dos casos davant d’equips de la zona baixa de la classificació –Vendrell i Sant Cugat–, encara que en el cas dels barcelonins, la victòria els va permetre allunyar-se una mica de la zona del descens. El Llista s’enfronta a un equip de la zona mitjana de la taula, davant del qual buscarà un triomf que li permeti atansar-se a la quarta posició, objectiu que s’ha fixat l’equip lleidatà a la Lliga.

El tècnic, Albert Folguera, que en principi podrà comptar aquesta nit amb tots els seus jugadors, no creu que el fet de venir de dos derrotes els hagi de crear més pressió. “Hem analitzat les dos derrotes i en els dos casos hem fallat més del que voldríem. En els dos partits hem generat moltes ocasions, però no hem pogut fer gols”, explica el tècnic. “Han estat petits detalls, decisions que no hem pres de forma correcta i ho hem vist al vídeo i ho hem parlat. Estem tranquils i convençuts del que estem fent. A més, en els dos casos el rival va estar al límit”, va valorar.

El Calafell està a només sis punts dels lleidatans i Folguera adverteix que serà un duel “difícil”. “El Calafell és un equip atrevit, s’ha reforçat bé i està fent les coses bé. Serà un matx molt competit.”

D’altra banda, el tècnic va lamentar que, per segona setmana consecutiva, la jornada de l’OK Lliga s’hagi de jugar entre setmana. “Són coses que no ajuden el nostre esport, però no hi podem fer gaire”, va explicar. I conscient que el partit coincideix amb la tornada de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i el Sevilla, va demanar un esforç a l’afició del Llista. “Que vingui el que pugui i que estigui amb nosaltres. No és culpa del club haver de jugar en dimecres. L’ajuda de l’afició sempre es nota i esperem comptar amb el seu suport en aquest partit que, sens dubte, no serà gens fàcil.”

tracking