SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Tercera baixa al Lleida

El porter Josemi rescindeix el contracte de mutu acord després del fitxatge d’Óscar Santiago || El club té fins demà a les 18.00 per fitxar un davanter

Josemi, durant el partit que va disputar al Camp d’Esports davant de l’Espanyol B.

Josemi, durant el partit que va disputar al Camp d’Esports davant de l’Espanyol B.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter sevillà José Miguel Domínguez Josemi es va convertir ahir en la tercera baixa del Lleida en aquest mercat d’hivern, després de les sortides de Leto i Almagro. El club segueix així amb el procés de reforçar la plantilla i la incorporació d’Óscar Santiago, que ja va ser titular al camp de l’Ebro per la lesió de Pau Torres, ha suposat la sortida del jove porter andalús, que va arribar l’estiu passat procedent de la base del Betis.

Club i jugador van rescindir ahir el contracte de mutu acord, segons va explicar el Lleida en una nota, en la qual agraeix a Josemi “la dedicació, compromís i professionalitat defensant els colors del nostre club”, mentre li desitja “molta sort en el seu futur, tant professional com personal”.

A més del meta càntabre, el Lleida ha reforçat la defensa amb l’arribada del central Ivan Zotko

Josemi deixa el Lleida havent jugat un únic partit de Lliga, l’últim al Camp d’Esports, en el qual l’equip va perdre per 2-3 davant de l’Espanyol B, en un duel que guanyaven per 2-0.

El club ha compensat les tres baixes que ha tingut amb l’arribada de dos fitxatges, el ja citat Óscar Santiago, porter càntabre de 28 anys que ha firmat fins al 30 de juny i el defensa central ucraïnès Ivan Zotko, que ha arribat cedit per l’Elx i que va debutar diumenge al camp de l’Ebro.

El Lleida no dóna per tancat el capítol de fitxatges. Té fins demà a les 18.00, quan s’acaba el mercat d’hivern per als equips de Segona divisió B, per tancar una tercera incorporació. El club busca un davanter, punta o extrem, per reforçar l’atac, així que es troba en negociacions amb un club de Segona A que podria cedir un dels jugadors. L’arribada d’aquest tercer fitxatge suposaria una quarta sortida, ja que en aquests moments el club ja no compta amb cap fitxa lliure.

Per la seua banda, la plantilla del Lleida tornarà avui a la feina per començar a preparar l’encontre de diumenge que ve al Camp d’Esports. El conjunt de Gerard Albadalejo, que encara no ha guanyat en el que va del 2019, ha sumat dos dels dotze punts possibles, rep el cuer Terol.

tracking